Temat: jaki pokrowiec?
ejjj.... doradźcie mi proszę jaki rozmiar pokrowca powinnam kupić do mej DRZ? :)
asfalt, las, krzaki, błoto... oto oto supermoto!!! :)))))
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Suzuki » jaki pokrowiec?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ejjj.... doradźcie mi proszę jaki rozmiar pokrowca powinnam kupić do mej DRZ? :)
Ja robiłem na zamówienie u gościa który szyje pokrowce samochodowe.
Przyjeżdżasz moto, gościu sam go pomierzy, wybierasz tkaninę i kolorek :)
Cena nie mała mnie na DRZ400 kosztował 180zł!!!! ale ....
właśnie te ale... moto trzymam na zewnątrz od 8 lat i ten pokrowiec mam od roku i jest o wiele lepszy od dwóch poprzednich sklepowych.
Materiał bardzo wytrzymały, szwy porządne no i leży jak ulał, czyli mnie zakrywa moto idealnie do ziemi, więc mam nawet felgi czyste.
Niezły jest zastanowie się nad nim...ale gdybym chciała tak na szybko teraz to jaki rozmiar sklepowego ?
*
W Lidlu teraz mają być klamoty dla motocyklistów i widziałem w gazetce że pokrowiec na motocykl też jest w ofercie.
ooooooooooo w lidlu...to może taki zanabędę... a swoją drogą ciekawe jak ta ich bielizna termoaktywna, ale pewno szału nie robi...
Prosty pokrowiec typu "L" z ceną 50-60PLN nie zakrywa całej maszyny (te z Lidla zapewne też nie).
Przy DRZ pokrowiec kończy się na ośkach, można naciągnąć ew. na zacisk i to wszystko -z tym że ja mam lusterka standard (bez lusterek zakryje cały moto bez problemu).
Pokrowce z ceną >100PLN nie gromadzą wody, często z membraną
no to super wezmę L - dziękuję za podpowiedzi :-)
Właśnie Grośka weź ją przykryj bo mi się serce kraje jak patrzę przez okno...
Zawsze możesz też wstawić do mnie na -1
to wszystko wina tej głupiej pogody... miało dziś być 19 stopni i miałam być w drodze na Mazury...ale masz racje Michał i chętnie ją zapakuję jeszcze na kilka dni do Ciebie na -1 :D, a pokrowiec swoją drogą muszę kupić bo w lato będzie stać tam gdzie stoi teraz w sąsiedztwie dwóch pięknych CeBeeRek :D
no to kupuj pokrowiec z lidla mam go 2 sezon i jest nadal cały, bielizna zdaje egzamin choć szkoda że bez srebra a i pas nerkowy też mają dobry
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Suzuki » jaki pokrowiec?
Wygenerowano w 0.039 sekund, wykonano 73 zapytań