1

Temat: jaki pokrowiec?

ejjj.... doradźcie mi proszę jaki rozmiar pokrowca powinnam kupić do mej DRZ? :)

BZYKKK vel Suzuki DRZ 400 SM

asfalt, las, krzaki, błoto... oto oto supermoto!!! :)))))

2 Ostatnio edytowany przez SUPERMOTO (2013-03-06 21:41:52)

Odp: jaki pokrowiec?

Ja robiłem na zamówienie u gościa który szyje pokrowce samochodowe.
Przyjeżdżasz moto, gościu sam go pomierzy, wybierasz tkaninę i kolorek :)
Cena nie mała mnie na DRZ400 kosztował 180zł!!!! ale ....
właśnie te ale... moto trzymam na zewnątrz od 8 lat i ten pokrowiec mam od roku i jest o wiele lepszy od dwóch poprzednich sklepowych.
Materiał bardzo wytrzymały, szwy porządne no i leży jak ulał, czyli mnie zakrywa moto idealnie do ziemi, więc mam nawet felgi czyste.
https://lh5.googleusercontent.com/-uO58A7w5r3s/UTebQBgF52I/AAAAAAAAAR0/dRZr2YpqiiM/s512/2012-11-12%252014.37.43.jpg

Najlepsze MOTO to SUPERMOTO

3

Niezły jest zastanowie się nad nim...ale gdybym chciała tak na szybko teraz to jaki rozmiar sklepowego ?

4 Ostatnio edytowany przez bbuh (2013-04-16 12:20:07)

*

drz400e/sm

5

W Lidlu teraz mają być klamoty dla motocyklistów i widziałem w gazetce że pokrowiec na motocykl też jest w ofercie.

6

ooooooooooo w lidlu...to może taki zanabędę... a swoją drogą ciekawe jak ta ich bielizna termoaktywna, ale pewno szału nie robi...

7

Prosty pokrowiec typu "L" z ceną 50-60PLN nie zakrywa całej maszyny (te z Lidla zapewne też nie).
Przy DRZ pokrowiec kończy się na ośkach, można naciągnąć ew. na zacisk i to wszystko -z tym że ja mam lusterka standard (bez lusterek zakryje cały moto bez problemu).

Pokrowce z ceną >100PLN nie gromadzą wody, często z membraną

Hardcore - it's more than music...

8

no to super wezmę L - dziękuję za podpowiedzi :-)

9

Właśnie Grośka weź ją przykryj bo mi się serce kraje jak patrzę przez okno...
Zawsze możesz też wstawić do mnie na -1

DRZ400SM + WR250F + PW80

10

to wszystko wina tej głupiej pogody... miało dziś być 19 stopni i miałam być w drodze na Mazury...ale masz racje Michał i chętnie ją zapakuję jeszcze na kilka dni do Ciebie na -1 :D, a pokrowiec swoją drogą muszę kupić bo w lato będzie stać tam gdzie stoi teraz w sąsiedztwie dwóch pięknych CeBeeRek :D

11

no to kupuj pokrowiec z lidla mam go 2 sezon i jest nadal cały, bielizna zdaje egzamin choć szkoda że bez srebra a i pas nerkowy też mają dobry

Sherco st300  Cabestany Replica