1

Temat: Ktoś może ogarnąć? Okolice Tarnowa...

Siema,

Mieszka ktoś w okolicy, żeby podjechać, spojrzeć czy warto turlać się z Warszawy?
Moto wygląda na zadbane, ale mimo wszystko wolałbym nie dymać 320 km i zastać maszynę do remontu.
Oczywiście oddam za paliwo i dorzucę na flaszkę:D

[url]http://otomoto.pl/ktm-lc-lc4-640-sm-2007r-smc-duke-M3519968.html[/url]

2

Odp: Ktoś może ogarnąć? Okolice Tarnowa...

Sprawdz dział ciekawe motocykle , pamietam ktos pisał o nim ze własciciel ogolnie o moto nic nie wie , tylko ze sprowadził itp

3

Ale pisal bo byl, czy pisal bo dzwonil?
Wolalbym uslyszec opinie osoby ktora na zywo widziala i slyszala moto...

4

dzwoniłem, po  przebiegu rozmowy odpuściłem. Ale jeśli ktoś ma niedaleko to trzeba sprawdzić bo może być fajne moto za dobrą kasę, ale niestety mało na to wskazuje

5

saaawik napisał/a:

dzwoniłem, po  przebiegu rozmowy odpuściłem. Ale jeśli ktoś ma niedaleko to trzeba sprawdzić bo może być fajne moto za dobrą kasę, ale niestety mało na to wskazuje

Tzn doprecyzuj, co sprzedający powiedział że tak stwierdzasz.

beret będę w przyszłym tygodniu w któryś dzień w tarnowie, to mogę go nawiedzic.

SMCR AKR

6

Dokładnie, to że koleś nie wie nic na temat moto to nie znaczy od razu ze jakiś szrot z niego jest.Ja za swojego 660 też dałem niedawno taką samą kase, od gościa który sprowadził go z Francji i też za wiele nie wiedział, ale ziomki pojechali kupili i mówia że stan igła.

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

7

Ja bym na twoim miejscu Beret nie czekał za długo, sam miałem jechać oglądać fure wczoraj, ale pare godzin za późno...

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

8

najpierw zapytałem czy to 2007 w papierach czy produkcja, powiedział że w dowodzie ma 2007 to napisał 07, a który rok produkcji to się nie zna. Zapytałem jak ocenia przebieg do stanu moto, to powiedział że na liczniku ma 7300 a reszta czy on ma 7 czy 27k to go nie interesuje. Na jego oko nie bity, "opony napęd super"-opony do wymiany, ale dorzuca hajdenała na tył, napęd też chyba wyciągnięty do końca. Dla mnie osobiście po takiej rozmowie nie pasowało załatwiać busa i lecieć ponad 500 km w jedną stronę. Jak ktoś ma niedaleko to myślę, że warto obejrzeć :)

9

kwkm napisał/a:
saaawik napisał/a:

Tzn doprecyzuj, co sprzedający powiedział że tak stwierdzasz.

beret będę w przyszłym tygodniu w któryś dzień w tarnowie, to mogę go nawiedzic.

Bede bardzo wdzieczny, jak jeszcze bedzie stal i bedziesz mial po drodze to rzuc okiem:]

10

saaawik napisał/a:

napęd też chyba wyciągnięty do końca

Wytłumacz mi na jakiej podstawie to stwierdziłeś bo ja tam nic takiego nie widze.

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

11

po fotkach, śruba jest już dość mocno wysunięta do tyłu, pewny nie jestem więc napisałem "chyba". Opisałem swoje odczucia po rozmowie. Gdybym miał ze 100 km to bym na pewno pojechał obejrzeć i może dziś stałby u mnie ;P Ale ponad 1000km w obie strony nie było mi na rękę, bo odniosłem wrażenie że to typowy handlarz. Szukałem w Polsce kilku samochodów i z doświadczenia wiem, że takie "panie ja nic nie wiem" nic dobrego nie wróży :) Ale napisze jeszcze raz, jeśli ktoś ma możliwość sprawdzenia go, bez kręcenia kupy kilometrów to warto zobaczyć, bo prezentuje się kozacko.

12

beret napisał/a:

Bede bardzo wdzieczny, jak jeszcze bedzie stal i bedziesz mial po drodze to rzuc okiem:]

Będę w przyszłym tygodniu tam wtorek, najdalej środa, to się z chłopem ustawie.

SMCR AKR

13

kwkm napisał/a:
beret napisał/a:

Będę w przyszłym tygodniu tam wtorek, najdalej środa, to się z chłopem ustawie.

Hej,
Udalo sie moze cos ogarnac???

14

Beret nawet nie zadzwoniles a zakladasz temat, moto poszlo na drugi dzien od wystawienia.

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=22925514

15

To jak sprzedany? Jutro dopiero będę w tarnowie jak coś.

SMCR AKR