Odp: Oficjalne logo supermoto.pl
Brakuje rydzyka ;D
To ma być proste i rozpoznawalne logo, a nie jakieś zbędne pierdoły
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Oficjalne logo supermoto.pl
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 51 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Brakuje rydzyka ;D
To ma być proste i rozpoznawalne logo, a nie jakieś zbędne pierdoły
Rydzyka zdjęcie mają w logo na forum Maybacha hahaha :))
nie obraźcie się, ale było już dobre logo to szukacie w dupie miodu i macie indianina, Niwy pierwsza wersja nic wiecej
Jakby dopracować to z husarią, to nie jest w sumie głupi pomysł, tylko trzeba to jakoś tak lepiej wpasować, żeby nie było takie kanciaste.
@edit.
Jestem 100% za pomysłem z orzełkiem !!
No pierwsza propozycja z orłem chyba że lekkie zmiany.
nie obraźcie się, ale było już dobre logo to szukacie w dupie miodu i macie indianina, Niwy pierwsza wersja nic wiecej
+1
Orzeł do "dopieszczenia", ustalić/poprawić szczegóły i będzie gitara.
niwy- dobra robota! prosto zwięźle estetycznie i na temat.
MudAndTrucker: myślę że nie będzie problemu, ale to później żeby nie było podobnych logo jakby się wszyscy zdecydowali na supermana. Ale jak nie, to z chęcią pomogę.
Spoko, jasna sprawa.
Na szybko, napis można bokiem, ale ja nie umiem jeszcze, dopiero od paru dni się bawie ;)
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/13/gfhfgq.jpg/][/url]
Ja bym z tym coś pokombinował. Orzeł to lipa.
Może zróbmy głosowanie takie jak w temacie z bluzą.
Orzeł +1 . Dla mnie to jedyny wybór chyba że komiksowe SM wyżej. Robicie igły widły a z dupy wianki i szukacie na siłę.
Było dobre a ze komuś nie spasowało nie znaczy ze setkom innym osób nie pasuje.
Kordzik napisał/a:Logo z orłem świetne czekam na koszuklę :)
Dobrze by było jeszcze zrobić jakąś z dyskretnym znaczkiem, oprócz dużego loga, aby można było np. do pracy założyć i jednocześnie mieć coś z ulubionego klimatu na sobie.
Zabro padłem :D
pzdr
KordzikMoże stringi? Można założyć do pracy i nikogo w oczy nie kole!
Może w oczy nie kole ale w tyłek by pewnie uciskało, ja jestem zwolennikiem innych gaci. Po prostu nie lubię koszulek, bluz itd. z nawalonym na całej klacie czymś tam. wolę stonowane. Ale forumową i tak chcę :)
pzdr
orzeł jest oryginalny, Polski. Pokusiłem się o pójście w inną stronę i to już ostatni orzeł bo im więcej go rysuję tym mniej mi się podoba.
ZAJEBISTY
a gdyby oko białe zrobic ? bo to troche jak wscieklizna wyglada :D
No to jest zarąbiste tylko ze to bardziej jest jak naklejka na wahacz. Sądzę ze to może zostać ale czy w logo nie powinno być samego symbolu jakiegoś obrazku i sam napis np SM Poland albo coś bo jak patrze na symbole innych to nikt tam nie ma adresu www.
bo w innych krajach są grupy sm z z tyloma członkami co u nas na krajowym forum:)
dlatego potem każda z nich robi sobie osobne logo forum itd.
a według mnie nie ma co patrzeć na innych, Polska to Polska a logo wyjebane
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 51 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Oficjalne logo supermoto.pl
Wygenerowano w 0.071 sekund, wykonano 69 zapytań