Temat: otwarcie nowego toru mx ostróda
jutro (20.12 br) odbędzie się otwarcie nowego toru motocrossowego niedaleko Ostródy. Podobno jazda za darmo, wyścig dokoła toj toja i jakieś żarcie.
Ktoś oprócz mnie będzie?
gas gas txt 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » otwarcie nowego toru mx ostróda
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jutro (20.12 br) odbędzie się otwarcie nowego toru motocrossowego niedaleko Ostródy. Podobno jazda za darmo, wyścig dokoła toj toja i jakieś żarcie.
Ktoś oprócz mnie będzie?
O ktorej się wybierasz? Chetnie bym się przejechal, mam czas do ok 15tej. Tor wylacznie szutrowy? Nie bardzo chcę mi się kola dziś zmieniac ;P
będę od ok. 10 rano. Toru nie widziałem, ale możliwe, że podjadę dzisiaj wieczorem sprawdzić, czy trasa nie przerasta moich wątpliwych umiejętności;P. Na pewno jest to typowy tor mx, czyli piach/szutr, czy inna gleba, poza tym hopy i kurz
No to ja będę na 90% ale raczej przyjadę na szosówkach bo nie będę miał kiedy dziś przekładki robić. Wrzuć jakieś namiary jak tam trafić - będę wlatywał od str. Lubawy
ja też będę jechał od lubawy. Mijescowość grabinek, zaraz przy krajowej 7-mce. Wieczorem napiszę jak tam dojechać
drobne sprostowanie:). Info które dostałem okazało się trefne. Otwarcie w niedzielę 21.10
W takim razie może i ja bym się podłączył zobaczyć co i jak, ale dużym sm bo dawno nie jeżdżony. Stacjonuje w Lubawie
jak ktoś chce jutro poganiać po szutrach to ok. 14.00 nowe miasto lubawskie tor rallycrossowy. Nie ma hopek, wyboje, duże wyboje po rajdówkach (w zeszły weekend były zawody). Wjazd za darmo
aha... można od rana, tylko ja będę ok 14
Ruszam jutro po 9tej z Rybna. Podłącza się ktoś po drodze?
miałem obczaić trasę, ale nie starczyło czasu. Byłem dziś na tym rallycrossie. Baaaardzo nierówno i ciężko wyszukać optymalne miejsce do przejechania zakrętu. Zobaczymy co będzie jutro. W końcu ktoś musi być ostatni;P
odgrzewam kUtleta po kilku miesiącach. Ok. godz. 19 będę miał informacje co i jak odnośnie treningów w tym roku.
Dzień jazdy kosztuje 30-50pln. W zeszły weekend byli tam numero uno i due polskiego motocrossu. Tor poddany kilku zmianom od ubiegłego sezonu.
Nadal szukam odpowiedniego miejsca na spędzenie niedzieli i padnie raczej na lubicz, albo grabinek.
Zapraszam!!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » otwarcie nowego toru mx ostróda
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 79 zapytań