1

Temat: Kupię - KTM 640 LC4

Jak wyżej kupię kata 640 najlepiej w kolorze czarnym, mowimy o tym nowszym modelu z kanciastym zadupkiem.
Poluje na jak najbardziej zadbana sztuke, zadnych szlifow, gleb, polamanych plastikow, wgniecionych felg, mokrego silnika i tak dalej..

Konkretne propozycje poprosze na PW.

Wheelieeeeeeee

2

Odp: Kupię - KTM 640 LC4

Szukasz supermoto bez szlifów i gleb???

To jedź po nowy do salonu...;)

"Im dłużej czekasz na przyszłość tym jest ona krótsza"

3

może mój 690 cie zainteresuje?
[url]http://otomoto.pl/ktm-inny-690-sm-supermoto-ideal-f-vat-M3347497.html[/url]

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

4 Ostatnio edytowany przez arturatv (2012-08-25 19:32:45)

Gregaj napisał/a:

Szukasz supermoto bez szlifów i gleb???

To jedź po nowy do salonu...;)

nie wszyscy musza się zaraz na kazdym motocyklu wypierd.lac, co to jakis obowiazek?
Twój kometarz jest zbedny.
A ja nie bede kupował złomu, w który wpakuje kolejne tysiące.

Koso - PW

Wheelieeeeeeee

5 Ostatnio edytowany przez Olaff (2012-08-25 19:48:10)

Raczej gregajowi chodziło o to, że jak jeździsz tak jak się na SM powinno jeździć to nie znajdziesz żadnego moto bez ryski.

READY TO >> TERROR

6 Ostatnio edytowany przez sobekkk (2012-08-25 20:15:07)

jako posiadacz SM - popieram - SM bez gleby tylko w salonie (albo ktos nie jezdzil) ;]

7

jak ktoś lubi bujać w obłokach i oszukiwać siebie samego to nie bądźcie ch*jami i nie sprowadzajcie go na ziemie :D

motoslide.com

8 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2012-08-25 20:39:24)

arturatv napisał/a:

...mokrego silnika i tak dalej..

Suchy silnik w LC 4 ??? Jeszcze jest nadzieja na moto bez ryski ale na suchy silnik w LC 4 ;) Kiedyś słyszałem o takim motocyklu... podobno ktoś kiedyś widział taki silnik...  ale może to tylko miejscowa legenda :D

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

9

mój już jest suchy. a LC4, które cicho pracują, też są ?

często moto bez gleby to albo nowe, albo takie gdzie właściciel się nie przyznaje, albo nim nie jeździ.
Ja mam LC4 660 SMC po lekkim szlifie, o którym głośno mówię, bo nic poważnego się tam nie stało.
Jak chcesz, mogę wymienić plastiki na nowe i mówić, że motor nigdy nie leżał ;)

facebook.pl/tr4moto
tr4moto.blogspot.com

10

Moja LC4 też ma suchy silnik, więc chyba jednak nie legenda;]

http://bikepics.com/members/rr666/
XF650 -> LC4 SM+E -> Z1000 -> EXC400 E+SM -> Transalp 600 '96 (jeszcze kiedyś SM kupię!)

11

gdyby zycie bylo takie proste, to juz bym dawno jezdzil nowym LC, ale mnie jak i wielu innych na nowego nie stac, TYMBARDZIEJ ze teraz puki co motocykl funduja mi rodzice.
Nie wierze ze nie ma zadbanych supermoto i nie wierze ze wszystkie na rynku wtorym sa tak zjechane jak mowicie, chociaz po tym co juz widzialem nadzieja zanika..
Zreszta 640 to nie jest jakas typowa maszyna na tor jak 450, zeby kazdy musial ja meczyc.

Wheelieeeeeeee

12

Jasne, że są zadbane sztuki. Chodzi o to, że SMem m.in. wjeżdża się czasem w teren, gdzie gleba to tylko kwestia czasu. Zazwyczaj nie ma jakichś szkód, ale często zostają ślady. SM to maszyny do wygłupów, wjeżdżania gdzie Cię fantazja poniesie i nikt się nie przejmuje niegroźnymi paciakami. Nie chodzi mi o to, że SM musi wyglądać jak kupa gruzu - dobrze utrzymana sztuka będzie się dobrze prezentować, ale jakieś tam, mniejsze lub większe, ślady zawsze znajdziesz. Inna sprawa, że mając "salonowe" moto strach do lasu wjeżdżać, gleby jakoś tak bardziej bolą a i ryski na plastikach wydają się wielkości rowu mariańskiego. Tak że spoko, powinieneś znaleźć dobrą maszynę, po prostu te sprzęty mają specyficzne zastosowanie i to widać;]

http://bikepics.com/members/rr666/
XF650 -> LC4 SM+E -> Z1000 -> EXC400 E+SM -> Transalp 600 '96 (jeszcze kiedyś SM kupię!)

13

raczej malo kto kupuje SM "bo chce miec a nie jezdzic"
za te same pieniadze mozna miec moto wygodniejsze, mocniejsze, szybsze, i ktorego serwisowanie sprowadza sie do wymiany oleju raz w roku - takim mozna jezdzic "po bulki"

jak sie kupuje ulicznego wariata to sie go tak uzywa i predzej czy pozniej jakas gleba bedzie
ale to tez sprzet przy ktorym poglebie zostaja rysy i nic wiecej... zadko cos odpada... to nie "plastik" ze po slizgu trzeba pol moto wymienic ....

14

Olaff napisał/a:

Raczej gregajowi chodziło o to, że jak jeździsz tak jak się na SM powinno jeździć to nie znajdziesz żadnego moto bez ryski.

Dzięki Olaff za obronę...;D Jak sama nazwa wskazuje SUPER Moto, czyli moto, którym wjeżdża się wszędzie i robi wszystko a jedynym ograniczeniem jest nasz strach;) więc gleby większe czy mniejsze i ryski będą zawsze.

"Im dłużej czekasz na przyszłość tym jest ona krótsza"