Temat: xtx 660
[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=2496877496[/url] moto mojego kumpla. wyglada i jezdzi jak nowy. kto szuka takiego, wezmie napewno jak zobaczy. polecam. pzdr
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » xtx 660
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=2496877496[/url] moto mojego kumpla. wyglada i jezdzi jak nowy. kto szuka takiego, wezmie napewno jak zobaczy. polecam. pzdr
Czemu cena taka niska stosunkowo do przebiegu? Ostatnio widziałem jakąś XTX za 8 koła z przebiegiem 60 tyś.
Ładna Jadzia.
Wydaje mi się, że cena spowodowana rocznikiem w sumie to już 7 lat.
Czemu cena taka niska stosunkowo do przebiegu? Ostatnio widziałem jakąś XTX za 8 koła z przebiegiem 60.
bogatemu zabronisz?..
Olaff napisał/a:Czemu cena taka niska stosunkowo do przebiegu? Ostatnio widziałem jakąś XTX za 8 koła z przebiegiem 60.
bogatemu zabronisz?..
Nie zabronie, ale jak dla mnie (potencjalnego kupca) coś może być nie w porządku, czy nie ?
Fajna, świezo wygląda taka jadzia. Jak taka jeździ?
yamaha jest naprawde w idealnym stanie. wizualnie i akustycznie sprawia wrazenie jak nowa. potwierdzeniem sa fotki. nie widzialem moto na zywo juz jakis czas, wiec nie dam glowy za eksploatacyjne sprawy jak naped, czy opony. technicznie nie ma sie absolutnie do czego przyczepic. jezdzi super. ladnie ciagnie. wtrysk ma bezposrednia reakcje na odkrecenie manetki. wszystko dziala: swiatla, klakson i inne pierdoly. wydech robi robote. nie jest super glosny, ma przyjemna basowa barwe.
cena taka prawdopodobnie z uwagi na chec szybkiej sprzedazy/zmiany motoru.
nie jestem sprzedawca, nie jest to moj motor. nie mam interesu zeby Was - kumpli z forum sciemniac.
do wieczora wlasciciel powinien sie na forum zarejestrowac i zabrac glos.
pzdr, blazej
Cena normalna, a nie wygwizdana w kosmos, jak za wiekszość trupów.
fajna rakieta, widać że nie wymęczona.
SPRZEDANY x
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » xtx 660
Wygenerowano w 0.040 sekund, wykonano 80 zapytań