1

Temat: xtx 660

[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=2496877496[/url] moto mojego kumpla. wyglada i jezdzi jak nowy. kto szuka takiego, wezmie napewno jak zobaczy. polecam. pzdr

drz400e/sm

2

Odp: xtx 660

Czemu cena taka niska stosunkowo do przebiegu? Ostatnio widziałem jakąś XTX za 8 koła z przebiegiem 60 tyś.

READY TO >> TERROR

3

Ładna Jadzia.
Wydaje mi się, że cena spowodowana rocznikiem w sumie to już 7 lat.

KTM 690 SMC-R

Check this Braaping ... www.youtube.com/oskar113

4

Olaff napisał/a:

Czemu cena taka niska stosunkowo do przebiegu? Ostatnio widziałem jakąś XTX za 8 koła z przebiegiem 60.

bogatemu zabronisz?..

drz400e/sm

5

bbuh napisał/a:
Olaff napisał/a:

Czemu cena taka niska stosunkowo do przebiegu? Ostatnio widziałem jakąś XTX za 8 koła z przebiegiem 60.

bogatemu zabronisz?..

Nie zabronie, ale jak dla mnie (potencjalnego kupca) coś może być nie w porządku, czy nie ?

READY TO >> TERROR

6

Fajna, świezo wygląda taka jadzia. Jak taka jeździ?

7

yamaha jest naprawde w idealnym stanie. wizualnie i akustycznie sprawia wrazenie jak nowa. potwierdzeniem sa fotki. nie widzialem moto na zywo juz jakis czas, wiec nie dam glowy za eksploatacyjne sprawy jak naped, czy opony. technicznie nie ma sie absolutnie do czego przyczepic. jezdzi super. ladnie ciagnie. wtrysk ma bezposrednia reakcje na odkrecenie manetki. wszystko dziala: swiatla, klakson i inne pierdoly. wydech robi robote. nie jest super glosny, ma przyjemna basowa barwe.
cena taka prawdopodobnie z uwagi na chec szybkiej sprzedazy/zmiany motoru.
nie jestem sprzedawca, nie jest to moj motor. nie mam interesu zeby Was - kumpli z forum sciemniac.
do wieczora wlasciciel powinien sie na forum zarejestrowac i zabrac glos.
pzdr, blazej

drz400e/sm

8

Cena normalna, a nie wygwizdana w kosmos, jak za wiekszość trupów.

Osłony silnika do Suzuki DRZ 400, KTM 690, KTM 950/990

9

fajna rakieta, widać że nie wymęczona.

Husaberg FS 650

10

SPRZEDANY x

drz400e/sm