1

Temat: Kupię pilnie SM do 10 tys.

No właśnie... Pilnie kupię jakieś SM do 10 tys, najlepiej z Warszawy lub okolic.

:)

2

Odp: Kupię pilnie SM do 10 tys.

a jednak :D
wiesz jakiego brać :D

life's 2 short 2be slow

3 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2012-07-16 12:49:46)

gałka napisał/a:

No właśnie... Pilnie kupię jakieś SM do 10 tys, najlepiej z Warszawy lub okolic.

Kto jak kto... ale Ty chyba wiesz czego szukasz ;) Najlepiej husqvarna :D

CRFę odradzam, kłopot straszny... im więcej lejesz paliwa - tym częściej zmieniasz olej :(

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

4

gałka napisał/a:

a co sie stało z tą Twoją gablotą?
tłok do wymiany i maszyna powinna śmigać!

chyba że sprawa jest poważniejsza...?

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

5

gablota ma do wymiany tłok , rozrząd , szlif cylindra i kilka innych pierdół...

life's 2 short 2be slow

6

plaster napisał/a:

gablota ma do wymiany tłok , rozrząd , szlif cylindra i kilka innych pierdół...

Plaster zrobił reklamę gałki husce

100% koncentracji = 100% satysfakcji - moje małe enduroooo - #997 rejsing
O nas http://www.youtube.com/watch?v=z5LUptOcE_o&feature=youtu.be
Part 1  http://www.youtube.com/watch?v=l-6jEjyYJpg
Part 2  http://www.youtube.com/watch?v=PWdubyCHfnQ

7

a jaka pojemność wchodzi w grę?

WR 450

8 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2012-08-28 11:21:28)

Nadal szukasz DRZety ? Mój brat ma na sprzedaż, a powodem sprzedaży jest chęć przesiadki na moją CRFę. :(
Sprzęt traktowany turystycznie na wycieczki krajoznawcze i na codzienne dojazdy do pracy.
Silniczek chodzi jak pszczółka, regularnie serwisowany, częste i regularne zmiany oleju.
W rękach brata od początku 2008 roku. Kupił go mieszkając w Irlandii i tam pyrkał sobie na wycieczkach on i jego dziewczyna na  DT 125. Daje słowo, że motocykl był eksploatowany naprawdę spokojnie.

P.s. Mój brat to zupełne przeciwieństwo mnie samego. Spokojny, opanowany... rozsądny (wyżywa się na rowerach) :D

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

9

Duke, za ile ta DRZ?
Kumpel szuka czegoś takiego

10

Decyzja o sprzedaży DRZety to absolutny spontan. Tak jak wiadomość, że chce kupić moją CRFę.
DRZeta ostatnie dwa lata praktycznie nie rusza się z garażu. Wymienia tylko olej i raz do roku akumulator.
Stwierdził, że jeśli lata tylko po bułki 2 razy w roku... to w mojej CRFie... przynajmniej przestanie się martwić akumulatorem.
A jak się domyślacie... jeśli ktoś ma kupić moją CRFę to niech będzie to mój brat. (nadal będzie stała w moim garażu) nawet jeśli już nigdy na niej nie polatam :(

11

dukeSebo napisał/a:

Decyzja o sprzedaży DRZety to absolutny spontan. Tak jak wiadomość, że chce kupić moją CRFę.
DRZeta ostatnie dwa lata praktycznie nie rusza się z garażu. Wymienia tylko olej i raz do roku akumulator.
Stwierdził, że jeśli lata tylko po bułki 2 razy w roku... to w mojej CRFie... przynajmniej przestanie się martwić akumulatorem.
A jak się domyślacie... jeśli ktoś ma kupić moją CRFę to niech będzie to mój brat. (nadal będzie stała w moim garażu) nawet jeśli już nigdy na niej nie polatam :(

wrrrr tak nie miało to wyglądać :P

12

gałka napisał/a:

masz priv

nto

13

Widzę, że DRZtki cieszą się zainteresowaniem :)

:)

14

Jeśli jeszcze szukasz to może i byłbym gotów pozbyć się mojego LC4 SM 2002 bo coś innego wpadło mi w oko.
Stan idealny - bardzo zadbany - chętny może przyjechać z mechanikiem i oglądać co tylko zechce. Jest to oryginalne supermoto, wydech Doma, handbary polisport, poza tym seria - tak jak wyszedl z fabryki. Malowanie srebrno-czarne, w razie czego - pisz PW.

Mechaniczna pomarańcza.

15

Cześć,

Mój Kat również jest na sprzedaż. 2000km po remoncie, wszystko hula jak trzeba. Nowy olej i uszczelniacze w zawieszeniu, nowe klocki p+t, nowe płyny. Cena odpowiednia.

Macjek

LC4SM