Temat: Kupię pilnie SM do 10 tys.
No właśnie... Pilnie kupię jakieś SM do 10 tys, najlepiej z Warszawy lub okolic.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię pilnie SM do 10 tys.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No właśnie... Pilnie kupię jakieś SM do 10 tys, najlepiej z Warszawy lub okolic.
a jednak :D
wiesz jakiego brać :D
Kto jak kto... ale Ty chyba wiesz czego szukasz ;) Najlepiej husqvarna :D
CRFę odradzam, kłopot straszny... im więcej lejesz paliwa - tym częściej zmieniasz olej :(
a co sie stało z tą Twoją gablotą?
tłok do wymiany i maszyna powinna śmigać!
chyba że sprawa jest poważniejsza...?
gablota ma do wymiany tłok , rozrząd , szlif cylindra i kilka innych pierdół...
gablota ma do wymiany tłok , rozrząd , szlif cylindra i kilka innych pierdół...
Plaster zrobił reklamę gałki husce
a jaka pojemność wchodzi w grę?
Nadal szukasz DRZety ? Mój brat ma na sprzedaż, a powodem sprzedaży jest chęć przesiadki na moją CRFę. :(
Sprzęt traktowany turystycznie na wycieczki krajoznawcze i na codzienne dojazdy do pracy.
Silniczek chodzi jak pszczółka, regularnie serwisowany, częste i regularne zmiany oleju.
W rękach brata od początku 2008 roku. Kupił go mieszkając w Irlandii i tam pyrkał sobie na wycieczkach on i jego dziewczyna na DT 125. Daje słowo, że motocykl był eksploatowany naprawdę spokojnie.
P.s. Mój brat to zupełne przeciwieństwo mnie samego. Spokojny, opanowany... rozsądny (wyżywa się na rowerach) :D
Duke, za ile ta DRZ?
Kumpel szuka czegoś takiego
Decyzja o sprzedaży DRZety to absolutny spontan. Tak jak wiadomość, że chce kupić moją CRFę.
DRZeta ostatnie dwa lata praktycznie nie rusza się z garażu. Wymienia tylko olej i raz do roku akumulator.
Stwierdził, że jeśli lata tylko po bułki 2 razy w roku... to w mojej CRFie... przynajmniej przestanie się martwić akumulatorem.
A jak się domyślacie... jeśli ktoś ma kupić moją CRFę to niech będzie to mój brat. (nadal będzie stała w moim garażu) nawet jeśli już nigdy na niej nie polatam :(
Decyzja o sprzedaży DRZety to absolutny spontan. Tak jak wiadomość, że chce kupić moją CRFę.
DRZeta ostatnie dwa lata praktycznie nie rusza się z garażu. Wymienia tylko olej i raz do roku akumulator.
Stwierdził, że jeśli lata tylko po bułki 2 razy w roku... to w mojej CRFie... przynajmniej przestanie się martwić akumulatorem.
A jak się domyślacie... jeśli ktoś ma kupić moją CRFę to niech będzie to mój brat. (nadal będzie stała w moim garażu) nawet jeśli już nigdy na niej nie polatam :(
wrrrr tak nie miało to wyglądać :P
masz priv
Widzę, że DRZtki cieszą się zainteresowaniem :)
Jeśli jeszcze szukasz to może i byłbym gotów pozbyć się mojego LC4 SM 2002 bo coś innego wpadło mi w oko.
Stan idealny - bardzo zadbany - chętny może przyjechać z mechanikiem i oglądać co tylko zechce. Jest to oryginalne supermoto, wydech Doma, handbary polisport, poza tym seria - tak jak wyszedl z fabryki. Malowanie srebrno-czarne, w razie czego - pisz PW.
Cześć,
Mój Kat również jest na sprzedaż. 2000km po remoncie, wszystko hula jak trzeba. Nowy olej i uszczelniacze w zawieszeniu, nowe klocki p+t, nowe płyny. Cena odpowiednia.
Macjek
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię pilnie SM do 10 tys.
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 78 zapytań