Temat: III Runda MP i PP SUPERMOTO KOSZALIN
Czy jest ktoś chętny na nocleg w Skibnie w trakcie zawodow? w weekend bede robil rezerwacje. Proszę o informacje
#13 Mistrzostwa Polski
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » III Runda MP i PP SUPERMOTO KOSZALIN
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy jest ktoś chętny na nocleg w Skibnie w trakcie zawodow? w weekend bede robil rezerwacje. Proszę o informacje
Ja jestem chętny ale nie wiem czy nie wypadnie mi żaden egzamin w ten weekend gdy wypada III runda. Do kiedy mogę Ci ostatecznie dać znać??
Ogolnie jest 9 wolnych dwojek. Pewnie 3-4 pojda dla chlopakow z Bartoszyc. Jak widac liczba miejsc ograniczona :) rezerwacja im szybciej tym lepiej.
szukam transportu dla siebie i motocykla z Warszawy, jeśli znajdę transport to będę zainteresowany również noclegiem.
Maniek, po ile są te pokoje?
50zl osoba wszystko jest na stronie : dworek skibno
blisko toru jest internat szkolny mają wolne miejsca 22zł za dobe;)taniocha;)
blisko toru jest internat szkolny mają wolne miejsca 22zł za dobe;)taniocha;)
Taniocha i warunki spartańskie .
ja wiem jak to w interku bywa woda ciepła;)
odcinek terenowy pozostaje bez zmian?
To jak są chętni na nocleg?? Jutro będę rezerwował więc jak coś to proszę o info.
To i ja ze swoim pytaniem wyskoczę ma ktoś miejsce i jedzie z/przez Warszawę?? jeśli są jacyś chętni na wyjazd to dajcie znać może uda się skombinować jakiś pojazd :)
Zostaly 4 wolne pokoje
to jeszcze raz podbije temat.
ma ktoś wolne miejsce z Warszawy??
Na syfa i kierowce czy tylko na syfa czy tylko na kierowce?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » III Runda MP i PP SUPERMOTO KOSZALIN
Wygenerowano w 0.036 sekund, wykonano 77 zapytań