Odp: III Runda MP i PP SUPERMOTO KOSZALIN
W C1 i C2 pierwsze dwa miejsca ekipa z Bartoszyc trzecie miejsce Marcin Dziawer i nie pamietam jeszcze jednej osoby. W MP 1 czapka 2 rybski 3 maniek
#13 Mistrzostwa Polski
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » III Runda MP i PP SUPERMOTO KOSZALIN
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
W C1 i C2 pierwsze dwa miejsca ekipa z Bartoszyc trzecie miejsce Marcin Dziawer i nie pamietam jeszcze jednej osoby. W MP 1 czapka 2 rybski 3 maniek
A z uszkodzonych-samson. Choc lekarz powiedzial ze jest caly, a bol obojczyka to efekt strachu przed sekcja terenowa ;)
gratuluje pudła Maniek, a Samson dzwonił do mnie w sobotę, pytał o uprzejmość personelu w szpitalu w koszalinie, powiedzialem mu ze nie ma sie czego obawiać ;-)
Samson dzwonił do mnie w sobotę, pytał o uprzejmość personelu w szpitalu w koszalinie, powiedzialem mu ze nie ma sie czego obawiać ;-)
Ponoć dobrzy fachowcy i całkiem miłe pielęgniarki...Właśnie trafił tam kumpel który jadąc na zlot dostał pod koła zapasówkę spod jakiejś starej renówki jadącej przed nim, leży w Koszalinie z mocno połamanymi nogami (otwarte załamania itp)
Gratulacje chłopaki ,szkoda że nie mogłem podjechać i chociaż sobie popatrzeć jak latacie.
Fajnie by bylo gdyby frekfencja byla taka jak na pierwszych zawodach w Gostyniu. Jestem ciekaw co powstrzymuje wszystkich :/ jest chyba nawet slabiej niz w zeszlym roku. Panie i Panowie motywowac siebie i znajomych do startow w zawodach. Jest to duzo fajniejsze niz latanie po ulicach. Na torze mozna pokazac co sie potrafi a jedynym ogranicznikiem jest nasz umysl a nie np auto jadace na czerwonym.
No to czekamy na jakieś foty/filmy!
Gratulacje dla Bartoszyce Team
Jak dla mnie wczorajszy odcinek terenowy w kwalifikacjach i 1 wyscigu to było nieporozumienie... Poza tym Koszalin jak co roku połaczony z ,,treningiem" w Mielnie więc warto było byc;)
Ja chciałbym jeszcze podziękować wszystkim którzy pomagali mi na tych zawodach min. Samson za pomoc przy zmianie opon, benzyne i ogólne wsparcie ;) Pączkowi za klocki do Beringera( odezwij się na PW, wyśle Ci przelew albo dam kase za miesiąc na rundzie) Maćkowi za użyczenie miejsca pod namiotem (po burzy która zmiotła mój oraz samsona ''namiot'') oraz za narzędzia.
Zawody dla mnie bardzo udane! Myślałem że będzie gorzej, że teren będzie nie do przejechania( tak było na początku) a tu całkiem fajne miejsce.
Szkoda że było niewiele osób, mam nadzieje ze za miesiąc będzie nas więcej. POZDROOOO !
Fajnie by bylo gdyby frekfencja byla taka jak na pierwszych zawodach w Gostyniu. Jestem ciekaw co powstrzymuje wszystkich :/ jest chyba nawet slabiej niz w zeszlym roku. Panie i Panowie motywowac siebie i znajomych do startow w zawodach. Jest to duzo fajniejsze niz latanie po ulicach. Na torze mozna pokazac co sie potrafi a jedynym ogranicznikiem jest nasz umysl a nie np auto jadace na czerwonym.
moj tymczasowy mechanik zakupił juz maszyne.teraz kompletuje ciuchy i w nastepnym koszalinie startuje w c1
ja powiem tylko tyle, że ten kto nie był ten pipa
takich emocji jak na tej rundzie nie widziałem dawno, pełna loteria pozycji w wyścigu w każdej klasie
łącznie z Czapą goniącym po glebie z ostatniego do drugiego miejsca
a frekwencja? 9 osób w każdej z klas to już chyba dna sięga :(
ps. szpital w koszalinie daje rade ;)
Było SUPER !!! Dzięki wszystkim za rywalizację i miłą atmosferę. Jedyny minus to sędziowie!!! Młodzi chłopcy pewnie nawet regulaminu na oczy nie widzieli! Niedopilnowanie głównego sędziego i z samego początku szkoda, że niebieskimi flagami nie machali....
Walczyłem ostro i miałbym pewne 4 miejsce w 2 wyścigach a tak się tylko jednym muszę zadowolić :(
Dziękuję ci bardzo nr 42 za zajebiste zajechanie drogi !!!!!!
No chłopaki musze wam przyznać że dostarczyliście WIELE WIELE emocji;) zawody jak najbardziej udane!kto nie uczestniczył w żaden możliwy sposób to niech żałuje;p Zawodników było nie za dużo mimo tego wrażenia były ogromne no i najlepsze na podsumowanie zawodów spadł deszcz na ochłodzenie emocji;d GRATULUJE wszystkim tym bardziej że zawody były praktycznie bez kolizyjne<z porównaniu z początkiem sezonu ''GOSTYŃ''>POZDRAWIAM!!!!!!!
.
Ja też chciałbym podziękować za super zawody, :) pozdrowionka i do następnej rundy :)
Ktoś robił jakieś zdjęcia??
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » III Runda MP i PP SUPERMOTO KOSZALIN
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 79 zapytań