Odp: III Runda MP i PP SUPERMOTO KOSZALIN
tak były osoby które robiły zdjęcia w tym tyg powinny się pojawić więc będziecie mieli co oglądać ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » III Runda MP i PP SUPERMOTO KOSZALIN
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
tak były osoby które robiły zdjęcia w tym tyg powinny się pojawić więc będziecie mieli co oglądać ;)
Było SUPER !!! Dzięki wszystkim za rywalizację i miłą atmosferę. Jedyny minus to sędziowie!!! Młodzi chłopcy pewnie nawet regulaminu na oczy nie widzieli! Niedopilnowanie głównego sędziego i z samego początku szkoda, że niebieskimi flagami nie machali....
Walczyłem ostro i miałbym pewne 4 miejsce w 2 wyścigach a tak się tylko jednym muszę zadowolić :(
Dziękuję ci bardzo nr 42 za zajebiste zajechanie drogi !!!!!!
Spoko, raz juz dziękowałeś więcej nie trzeba:) Jak byłeś szybszy to trzebabyło wyprzedzać jak cie puszczałem zjeżdżając z wyścigowej nitki a nie srać jak baba. Następnym razem poproś o rozwinięcie czerwonego dywanu :)
ps. mnie wywrócił inny zawodnik w drugim biegu bezpośrednio uderzając w moje przednie koło i nie nrzekam, this is racing..
Panowie " race not ride "
prazio napisał/a:Było SUPER !!! Dzięki wszystkim za rywalizację i miłą atmosferę. Jedyny minus to sędziowie!!! Młodzi chłopcy pewnie nawet regulaminu na oczy nie widzieli! Niedopilnowanie głównego sędziego i z samego początku szkoda, że niebieskimi flagami nie machali....
Walczyłem ostro i miałbym pewne 4 miejsce w 2 wyścigach a tak się tylko jednym muszę zadowolić :(
Dziękuję ci bardzo nr 42 za zajebiste zajechanie drogi !!!!!!Spoko, raz juz dziękowałeś więcej nie trzeba:) Jak byłeś szybszy to trzebabyło wyprzedzać jak cie puszczałem zjeżdżając z wyścigowej nitki a nie srać jak baba. Następnym razem poproś o rozwinięcie czerwonego dywanu :)
ps. mnie wywrócił inny zawodnik w drugim biegu bezpośrednio uderzając w moje przednie koło i nie nrzekam, this is racing..
Byłbym ostatni też bym nie narzekał !
Tak jak mówi Maniek " race not ride "
są wyniki
[url]http://www.automobilklub.leszno.pl/supermoto/wynikisupermoto/rok-2012.html[/url]
są wyniki
[url]http://www.automobilklub.leszno.pl/supermoto/wynikisupermoto/rok-2012.html[/url]
a gdzie kolega 34 z MP...?
elita ze slaska nie jezdzi to i frekfencji nie ma ;)
Pawel#42 napisał/a:prazio napisał/a:Było SUPER !!! Dzięki wszystkim za rywalizację i miłą atmosferę. Jedyny minus to sędziowie!!! Młodzi chłopcy pewnie nawet regulaminu na oczy nie widzieli! Niedopilnowanie głównego sędziego i z samego początku szkoda, że niebieskimi flagami nie machali....
Dziękuję ci bardzo nr 42 za zajebiste zajechanie drogi !!!!!!Spoko, raz juz dziękowałeś więcej nie trzeba:) Jak byłeś szybszy to trzebabyło wyprzedzać jak cie puszczałem zjeżdżając z wyścigowej nitki a nie srać jak baba. Następnym razem poproś o rozwinięcie czerwonego dywanu :)
Byłbym ostatni też bym nie narzekał !
Tak jak mówi Maniek " race not ride "
Szkoda, że nie wcielałes tej maksymy w życie w Gostyniu, szybko zapomniałeś o swoich dublach:)
pozdrawiam.
dajcie se po lisciu a nie jak baby
Kaczor i kołoczek nie jechali?
z tego co mi wiadomo Kołoczek po prostu nie przyjechał a Kaczor niedysponowany czasowo;)
Kaczor uszkodzony. Kibicował.
Z tego co widać jedna rzecz pozostaje niezmienna a mianowicie głębokość w du..ie jaką mają Nas PZM i Niektórzy "organizatorzy "
PZM za zabijanie kolejnej dyscypliny (po skuterach) brakiem reklamy i dobijaniem kosztami swojej obecności w nieprzyzwoitej ilości stanowisk , organizatorów
A organizatorzy Jak na początku sezonu wyrażają chęć organizacji a później słychać że się nie opłaca .
Gostyń nawet nie udaje że coś robi skasować i spadać bo musimy sobie na wzajem z PZM- otem puchary za dobrą współpracę wręczać
Koszalin jak to Koszalin jak politycy obiecują Amerykę a co roku to samo , dzień przed zawodami skoszona trawa po zeszłorocznych zawodach kasa i spadajcie bo drift i karty to lepsza kasa .
Jak się człowieka traktuje jak zło konieczne i 5 koło u wozu to się odechciewa tego Polskiego SM
I jeszcze najlepsze _" jak jest offroad to ma być paraolimpiada" .
Tak mówią tylko jełopy którzy nigdy na slickach w terenie nie jeździli , bo i po co to ma być widowiskowe ?? jeszcze by kibice zaczęli przychodzić i nieszczęście gotowe :)
no teraz Mi ulżyło :)
hehe ja ze swojej strony po części podpisze się pod tym ale jest jedno ale co do Koszalina. Poszedłem się zgłosić daję panu 300zł za wpisowe a on mi mówi że tu się nie zdziera i wpisowe jest 200zł Co do tego wszystkiego ze sportem w Polsce to koło się zamyka. PZM musi zrozumieć, że działanie powinno być jak w normalnie funkcjonującej firmie wykładasz pieniądze zarabiasz pieniądze. Inaczj się nie da.
mamy dwa prywatne tory Koszalin i Stary kisielin.Potrzeba kilku ogarnietych ludzi do zorganizowania "prywatnych zwodów" oficjalnie musi sie to chyba nazywac terening bo inaczej pozabieraja licencje.Zrobic wpisowe nawet te 200zł.przykładowo 30 zawodników x 200zł to mamy 6000zł.wystrczy na wynajecie toru opłacenia karetki flagowych,i puchar dla kazdego za udział i grubsze nagrody dla pierwszej trojki.mozna zrobic 3 klasy mp pp i amator dla ludzi ktorzy sie wahaja zeby zaczac sie scigac.bez zadnych podziałow na s1 s2 czy c1 c2.
gadaniem i narzekaniem nic sie nie zrobi a jest co raz gorzej z frekwencja.
takze dajcie znac czy jest ktos chetny do zorganizowania czegos takiego.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » III Runda MP i PP SUPERMOTO KOSZALIN
Wygenerowano w 0.063 sekund, wykonano 83 zapytań