Temat: II runda MP i PP supermoto Gostyń
Juz czas ......
#13 Mistrzostwa Polski
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » II runda MP i PP supermoto Gostyń
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Juz czas ......
Maniek, mało jeździsz i energia Cie roznosi ;)
taaa
Wracając do tematu, jakieś alternatywy noclegu w Cukropolu? Strasznie niewygodne wyra mają albo za trzeźwy chodzę spać.
Sheraton Poznań :) tylko 80km od toru. Ponoć komfort jest :) tylko budżet na zawody szybko spada po kilku noclegach
w busie na torze, ewentualnie [url=http://www.anonse.gostyn.pl]www.anonse.gostyn.pl[/url]
Gdzie znajdę formularz zgłoszeniowy na zawody??
Ja wyslalem zgloszenie podobne jak Magik wstawil do komentarza I rundy na glownej, czyli:
ZGŁOSZENIE I OŚWIADCZENIE ZAWODNIKA I rundy Zawodów Supermoto Pucharu Polski
ZAWODNIK:
1. Imię Nazwisko…………………………………………………………………………………………..
2. Adres………………………………………………………………………………………………………….
3. Telefon / fax……………………………………………….. E-mail l…………………………………….
4. Data urodzenia…………………………………………………………………………………………….
. 5. Wiek …………………………
. 6. Licencja/amator ………………………………..
7. Przynależność klubowa…………………………………………………………………………………
DANE MOTOCYKLA: Numer startowy ………………………. Marka………………………………………. Typ……………….. Pojemność…………………………….
Oświadczam, że zapoznałem się z treścią Regulaminu Zawodów RSM PZM, oraz przepisami dotyczącymi stosowania zakazanych środków dopingowych i zobowiązuję się do ich przestrzegania. W związku z przyjęciem zgłoszenia, równoznacznym z przyjęciem mnie do udziału w imprezie, zobowiązuję się do nie wszczynania działań prawnych, oraz żadnych roszczeń w stosunku do organizatorów, jak też jego pracowników, reprezentantów oraz osób współpracujących z organizatorem, z tytułu zwrotu kosztów, wydatków w przypadku śmierci lub odniesionych kontuzji przez moją osobę lub moje dziecko, niezależnie od tego czy wynika to ze zgłoszenia udziału w imprezie. Rozumiem, że gdybym cierpiał na jakiekolwiek dolegliwości stałe lub czasowe mogące mieć wpływ na sposób kontroli nad pojazdem w momencie rozpoczęcia imprezy nie będę uczestniczył w zawodach i zgłoszę ten fakt kierownikowi zawodów co potwierdzam własnym podpisem. Oświadczam, że w sytuacji zaistnienia wypadku lub kolizji podczas wyścigów i treningów ujętych w regulaminie zawodów spowodowanych nieumyślnie, oraz wyrządzonych z tego powodu szkód zobowiązuję się nie wnosić skarg i nie wkraczać na drogę prawną w stosunku do : organizatora zawodów, klubu, GKSM PZM, sędziów jego asystentów, zawodników biorących udział w imprezie oraz pozostałych osób związanych z organizacją zawodów.
Mcienki masz namiar na tego swojego kolegę bo podobno robił mi zdjęcia na moto chciała bym je dostać o ile to nie problem :)
wezmę te zdjęcia od brata i Tobie podeśle na maila. :)
Bado a ty jedziesz w Gostyniu teraz?
wezmę te zdjęcia od brata i Tobie podeśle na maila. :)
Dzięki będę wdzięczna pozdrawiam :)
kiedyś spałem tu [url]http://www.fundacja-absolwent.pl/65,pensjonat.html[/url] i łóżka były dużo wygodniejsze niż w cukropolu ;-) Jedyny minus to brak parkingu strzeżonego.
Prognoza na dzień 10.06.2012:
Gostyń
Dzień
Niedziela, 10.06.2012
Przejściowe zachmurzenie
Najwyższa temperatura
22°C
Temperatura odczuwalna
24°C
Wiatr
11km/h
Możliwość burzy
0 %
Suma opadów atmosfer.
0 mm
Suma opadów deszczu
0 mm
Suma opadów śniegu
0 mm
NASTRAJA BARDZO POZYTYWNIE
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » II runda MP i PP supermoto Gostyń
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 79 zapytań