Temat: Honda FMX 650 - sprzedam
Cześć,
Moto do sprzedania jak w temacie:)
Rok 2007
Przebieg na liczniku to nieco ponad 7000 km. Nie wiem czy był cofany przez kogos, czy nie, ale po stanie motorka jestem w stanie uwierzyć, że jest autentyczny. Motor sprowadził mi znajomy jeżdzący po autka na zasadzie "Piotrek, jest coś fajnego za tyle i tyle, wziąć Ci? - jako, że jeździ transitem po auta ma zawsze miejsce na moto:)
Moto mnie wyszło wtedy 10500 plus opłaty.
Teraz znajomy przywiózł coś nowego, więc potrzebuję kaski:)
Co jest zrobione.
- zimą kupiłem nową tylną oponę od Szwini (diablo rosso 2, zrobilem w tym sezonie na niej jakies 600km - stan jak nowa)
- na przodzie zalozona jest dunlop D211GP Racer - potorowka z zeszlego roku - klei sie niesamowicie.
- dalem do regulacji zawory, gaźnik przeczyszczony i wyregulowany (z wymianą uszczelniaczy 300PLN)
- zalozony filtr k&n (to dostałem od kumpla :))
- zaraz po kupnie zmieniłem akumulator, bo stary nie dawał już rady (Yuasa) - jeszcze na gwarancji (150PLN)
- wymieniłem olej, filtr oleju (motul) (130PLN)
- nowe uszczelniacze w lagach + nowy olej (15W) (100PLN)
- założony jest przelotowy tłumik Yoshimura (dałem za niego 350PLN)
- nowe dętki (100PLN)
- nowa świeca
- handbary Zeta - białe (150PLN)
Moto jest w pełni gotowe do sezonu, pali bezproblemowo.
Minusy:
Plastik w dwóch miejscach pęknięty (w zasadzie niewidoczne, ale piszę)
Kupiłem supermociakowe lusterka i chciałem je wkręcić w kierownicę. Nie mogłem ruszać manetką i ją przyciąłem nożykiem. Później zrezygnowalem z lusterek i teraz mam brzydką manetkę - do wymiany.
Poza tym moto jest naprawdę w dobrym stanie. Zrobiłem nim trasę 800km w dwa dni bez najmniejszego problemu.
Cena jaka mnie interesuje za niego to 11300 (do małej negocjacji - bez yoshimury).
Honda długo posłuży nowemu właścicielowi, zero wkładu na tą chwilę.
Przejażdzka dla tych, którzy zostawią mi pół kasy (miałem już sytuację, że ktoś się wywrócił na moto i były same problemy)
Zdjęcie mam tylko jedno, z telefonu, dokładne mogę zrobić w sobotę lub niedzielę.
Tel 517 197 715
@ imot3ph@gmail.com
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/20/wp000006g.jpg/][/url]
Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]