JACA na wlocie do Wrocławia masz dużo centrów handlowych, np Auchan, Ikea
Tam są spore parkingi monitorowane [url]http://mapa.targeo.pl/Mapa_Polski,21,16.97482,51.04964?l=a573c57231a5983c[/url]
Takiego zamkniętego nie bardzo kojarzę w tej okolicy ;/
wstępne godziny, które wam dzisiaj wysłałem mogą ulec zmianie. Do Harmonogramu ponownie wrócił dach Renomy. Przemyśleli jednak sprawę i dostaniemy wyłączność na niego. Jak będzie już wszystko dograne to prześle wam orientacyjny wykaz godzinowy i prawdopodobnie spotkamy się w okolicach 15 na tymże dachu. Będą potrzebne wasze rejestracje lub coś charakterystycznego (dla osób bez blach), bo nikt spoza listy nie może zostać tam wpuszczony. Wzięty pod uwagę został również mecz. Planowo przerwa w nagraniach będzie od 20 do 22. Jednak wątpię, że motocykliści będą tak długo potrzebni. Bardziej jak już po meczu w nocy gdzie będziemy nagrywać ujęcia nocne (oczywiście tutaj kto będzie mógł zostać dłużej)
Sorry, że to się tak wszystko szybko zmienia, ale nie mam na to wpływu ;P Ostatecznie mogę was zapewnić ze jak już się tamta cała ekipa zjedzie i w piątek wieczorem ogarniemy miejscówki to będę znać finalny harmonogram. Do tego czasu wszystko jest jak guma....
dodatkowe pytanie: Ile osób jeszcze będzie miało GoPro ze sobą? przydadzą się też jakieś ujęcia bezpośrednio z motocykli ;)
Chciałbym wiedzieć jakie są szanse na to.
KTM 690 SMC/Enduro + Akrapovic
Beast mode: ON