31

Odp: Poszukiwani 'aktorzy' do produkcji filmowej we Wrocławiu

Przedzwonilem jeszcze dzisiaj do Wojtka jednak nic sie nie zmienilo. Od 8 do 19 sa zawody a po nich nie ma opcji wjechac bo po pierwsze juz zamykaja a po drugie zostawia taki syf na torze, ze nie chcielibyscie za to placic :(
Konkretnego harmonogramu jeszcze nie mam, ale jak bedzie czas to na pewno pokazemy wam miejsca we Wro gdzie mozna sie wyszalec ;)

KTM 690 SMC/Enduro + Akrapovic
Beast mode: ON

32 Ostatnio edytowany przez JACA (2012-06-07 15:14:29)

damy radę gdzie indziej, jak nie to pobujamy się po centrum :]

Peka, wiem, że do jazdy na wprost to będzie duże ułatwienie bo się motocykl na bok nie przewróci ale nie wiem czy nadążysz na winklach za nami :P

Jak będzie tak daleko to napiszcie Panowie gdzie zbiórka, tzn. gdzie można auto i przyczepkę zostawić. Na priva oczywiście ;)

33

1. Raczek
2. Peka
3. JACA
4. Kowal
5. tabul
6. raku
7.wojtecki
8. SFMario
9. Seweryn
10. Majki
11. Rene
12. Olaff
13.Bart

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

34 Ostatnio edytowany przez krissSvr (2012-06-12 01:09:03)

1. Raczek
2. Peka
3. JACA
4. Kowal
5. tabul
6. raku
7.wojtecki
8. SFMario
9. Seweryn
10. Majki
11. Rene
12. Olaff
13.Bart
14. Kriss

Yaamaahaa 450 Wrrr

35

na konkretny harmonogram godzinowy jeszcze czekam ;/
także mam nadzieję, że dzisiaj już wam go przedstawię

36

Proszę przyszykować dla gości z dalszych zakątków moc atrakcji :] Nasza ekipa jedzie z nastawieniem na śmiganie od rana do wieczora ;) Adrian z Żor też jest chętny na to spotkanie. Peka i ja chyba podjedziemy do was z rańca.

37

A więc jeśli chodzi o najnowsze informacje to ciągle ulega modyfikacji scenariusz
dach Renomy odpada, bo dyrektorka obiektu zażądała sobie 2500zł za możliwość udostępnienia. Aktualnie trwają negocjacje z TGG i Koroną. Z tego co mi powiedział Lukas najwięcej motocykli będzie potrzebne od 16 do 24 w sobotę. Wtedy to będą kręcone ujęcia tricków, obstawa itp. (chodzi o dobry klimat przy zachodzie słońca i jakieś nocne ujęcia)
Jutro ok 11 podeśle wam aktualny Scenariusz i więcej szczegółów jak coś do mnie dotrze ;)

38 Ostatnio edytowany przez JACA (2012-06-13 18:15:32)

Drodzy mieszkańcy Wrocławia. Napiszcie mi na priva gdzie jest jakiś niedrogi parking strzeżony, na którym mogę zostawić auto z przyczepką. Jako, że termin 16 czerwiec jest idealny na terror (euro, dużo policji itp.) to najrozsądniej gdzieś z dala od centrum... Jadę A4.

39 Ostatnio edytowany przez Raczek (2012-06-13 23:51:01)

JACA na wlocie do Wrocławia masz dużo centrów handlowych, np Auchan, Ikea
Tam są spore parkingi monitorowane [url]http://mapa.targeo.pl/Mapa_Polski,21,16.97482,51.04964?l=a573c57231a5983c[/url]
Takiego zamkniętego nie bardzo kojarzę w tej okolicy ;/

wstępne godziny, które wam dzisiaj wysłałem mogą ulec zmianie. Do Harmonogramu ponownie wrócił dach Renomy. Przemyśleli jednak sprawę i dostaniemy wyłączność na niego. Jak będzie już wszystko dograne to prześle wam orientacyjny wykaz godzinowy i prawdopodobnie spotkamy się w okolicach 15 na tymże dachu. Będą potrzebne wasze rejestracje lub coś charakterystycznego (dla osób bez blach), bo nikt spoza listy nie może zostać tam wpuszczony. Wzięty pod uwagę został również mecz. Planowo przerwa w nagraniach będzie od 20 do 22. Jednak wątpię, że motocykliści będą tak długo potrzebni. Bardziej jak już po meczu w nocy gdzie będziemy nagrywać ujęcia nocne (oczywiście tutaj kto będzie mógł zostać dłużej)

Sorry, że to się tak wszystko szybko zmienia, ale nie mam na to wpływu ;P Ostatecznie mogę was zapewnić ze jak już się tamta cała ekipa zjedzie i w piątek wieczorem ogarniemy miejscówki to będę znać finalny harmonogram. Do tego czasu wszystko jest jak guma....

dodatkowe pytanie: Ile osób jeszcze będzie miało GoPro ze sobą? przydadzą się też jakieś ujęcia bezpośrednio z motocykli ;)
Chciałbym wiedzieć jakie są szanse na to.

40

Coś wymyślę z tym parkingiem. Zależy mi na strzeżonym bo przyczepka od kumpla.

Ja i Peka weźmiemy GoPro.

Myślę, że zjawimy się ok. 12:00 . Pekiński, przyczepka jest załatwiona, możemy siedzieć do późna ;) W niedzielę mogę się względnie wyspać więc luzik.

41

spoko, ja mogę oprowadzić po okolicach rędzina, czyli laski ;) jak coś to 791767371 Grzesiek ;)

42 Ostatnio edytowany przez tabul (2012-06-14 09:42:45)

Jaca Pw

43

Grzesiek, ale to już jest całkiem po drugiej stronie Wrocławia :P On wjeżdża od Bielan.
To już lepiej skorzystać z jakiegoś parkingu w mieście (Sienkiewicza, Plac Grunwaldzki)

44

hehe ok

45

Ja w sobotę też koło 12-13 będę mógł wsiąść na moto i trochę kolegów powozić po mieście :) Bielany to akurat nie daleko od ul. Borowskiej także można się ustawić.

KTM 640 LC4 2000r SM | Wheeeeeeeeeeeeeeeeelie ;)