Odp: Poszukiwani 'aktorzy' do produkcji filmowej we Wrocławiu
Rotacja planu wydarzeń !
1.Koso kupił moto
2.bluza się tworzy pomału
3.aod :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Poszukiwani 'aktorzy' do produkcji filmowej we Wrocławiu
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Rotacja planu wydarzeń !
1.Koso kupił moto
2.bluza się tworzy pomału
3.aod :D
A tak chcialem byc pierwszy... No coz. Pojde w slady politykow. Jesli niemozesz byc pierwszy na liscie wyborczej. Badz ostatni. Wcale nie tak zadko ostatni ma wiecej glosow niz pierwszy.
Odpowiedź z dzisiaj w sprawie postępów AOD:
Lukas Chmiel
hej:) Prawda jest taka,ze mamy masę roboty,a Full film nigdy nie wyjdzie tylko będą odcinki. Tak jak mówiłem ostatnio..Jest nas dwóch i musimy zarabiać na życie. SAm wyjazd ze sprzętem do Wrocka nas trochę wyniósł i tych zdjęć jest za mało na cały film . NA szczęście udało się nam wykorzystać materiały i zrobić odcinki,ale prawdziwy film zrobimy tak myślę,ze dopiero w te lato:) o ile będzie jakies zainteresowanie,bo to jest wkurwiające,ze tylko ty się interesujesz tak naprawdę nami i filmem,a reszta się jara jak zobaczy swoje autko na filmie. Nie robimy AOD dla lansu na fejsie,ani wśród znajomych, tylko po to aby szerzyć zabawę. Jak widać to się nie sprawdza,bo tylko ty z tej ekipy dużo pomogłeś. Ja aktualnie zajmuję się pracą w firmie. Kręce filmy fashion, JAde na fashionweek do Łodzi. Kręcę reklamę dla Arriby no i kurde widzisz,ze jak tu znaleźć czas na coś co nie przynosi żadnych zysków:) i nie daje pełnej satysfakcji. Mi się wydaję,ze tym razem auta będą zbędne. Zrobimy ambitne kino z motorami..o ile Kuba jeszcze będzie miał czas,bo on tez zapierdala non sto po nocach:D
Pozdro!
nastepnym razem pisze się na bank, nie ma odpuszczania!
No raczej, zawsze wpadne na fajny terror i z chęcią dam sie ponagrywać :D
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Poszukiwani 'aktorzy' do produkcji filmowej we Wrocławiu
Wygenerowano w 0.038 sekund, wykonano 78 zapytań