Odp: M ČR Supermoto 2012
Pogadajcie z czapka on nie został gdzieś dopuszczony. Chcieli licencje fim
#13 Mistrzostwa Polski
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » M ČR Supermoto 2012
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pogadajcie z czapka on nie został gdzieś dopuszczony. Chcieli licencje fim
Samson pytasz o sprawy oczywiste, wiec 4 typów z Wawy + 1 Toruń ;-)
pytanie jak z licencjami, bo o ile na tym pucharku co sie ganialiśmy nie było problemów bo impreza poza cyklem MCZ o tyle tu może być różnie
z tego co Maniek wspominał to jakoś pojechali z Rafałem na "B" ,nie wiem jak by do nas podeszli i czy PZM nie będzie chciał sie w to mieszać...
Cos mi sie wydaje, ze tych typów z Wawy moze byc wiecej niz 4 :)
Napisałem kilka dni temu maila do ichniejszego PZM-u ale niestety albo nikt tam angielskiego nie zna, albo po prostu mają mnie w dupie.
Zapytałem jak Polak może wyrobić sobie licencję "nie mając" licencji w Polsce ;)
lepiej wyrobić licencje A i problem rozwiązany
Czeski PZM dalej się nie odezwał a w kwestii opublikowanego kalendarza supermoto PL 2012 to dwie rundy pokrywają się z Mistrzostwami Czech. Teraz już kwestia priorytetów gdzie lepiej jechać ;)
Samson działaj z Pepikami tym bardziej ze sezon zaczynają miesiąc przed nami i byłoby to świetne "przetarcie" tzn 29.04. Sosnová
I w czeskich zawodach jak i niemieckich pokrywają sie dwie rundy:(
ja mam w planach wystartować tego 29.04 w Sosnová ale jeszcze nie wiem jak z resztą rund...
I w czeskich zawodach jak i niemieckich pokrywają sie dwie rundy:(
kwestia priorytetów ;-)
ta Sosnova wygląda ciekawie, Czapka zdaje sie tam kiedyś ganiał, Samson daj znać co Knedle odpowiedzą
[url]http://www.youtube.com/watch?v=7eVklH4J4dM[/url]
To to ja wiem :)
Może jak się z kimś dogadam to też przeniose się do wyscigów czeskich :)
Kolejne kilka rund tym razem pod Wiedniem , pierwsze jazdy w marcu!!
[url]http://www.kartbahnstetteldorf.com/?lang=en[/url]
Mam informacje jak wyglada wyrobienie czeskiej licencji. Korespondowalem z prowadzacym stronke Supermoto.cz (dzieki niemu wrzucilem fote i kalendarz Mistrozstw Czech).
Napisal mi ze potrzebna jest zgoda PZM na wyrobienie licencji i podeslal przykladowy skan takiej zgody austriackiego autobilklubu. Jest tam napisane, ze austriacki automobilkub wyraza zgode na wyrobienie czeskiej licencji przez ich zawodnika Hansa Jakiegośtam.
Więc bez naszego PZM sie nie poscigamy. A z naszym PZM mozemy sie poscigac w klasie A, czyli z Mistrzami Czech, którzy jak wiadomo są tak daleko od nas jak Błażusiak od reszty Świata.
Damy rade ;]
Może dadzą zgodę
Pewnie że dadzą.
Jedyny problem w tym, że dadzą na "A" :)
Z plusów to że z Vorlickiem, Hermunenem i Travnickiem bedziesz na "Ty".
Z minusów-cała reszta.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » M ČR Supermoto 2012
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 79 zapytań