1

Temat: Otwarty Puchar Lubelszczyzny 17.09

Witam

Dzisiaj rozmawiałem z Beatą (organizatorką OPL), kolejna edycja ma się odbyć w najbliższą sobotę 17.09 (tym razem w niedzielę ma być jakaś impreza samochodowa). W imieniu organizatorów chętnych zapraszam na supermoto i nie tylko. Jeśli macie inne motocykle czyli jakieś 600ccm lub 1000ccm też bierzcie je ze sobą bo podobno będzie słaba obsada w plastikach więc każdy zawodnik się liczy.

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

2

Odp: Otwarty Puchar Lubelszczyzny 17.09

na ile pewna jest ta impreza Bondek?

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

3

Nie jestem organizatorem, przekazuje tylko informacje. na pewno będę jeszcze dzwonił po świeże wiadomości. Mam nadzieję że wszystko się uda i impreza się odbędzie. rozumiem że większość z was podchodzi sceptycznie do OPL z uwagi na to co działo się z poprzednimi edycjami.
impreza jest typowo amatorska więc jeśli będzie słaba pogoda to raczej odwołają, jak na razie pogoda zapowiada się dobrze.

4

Przybliż trochę ideę tegoż. Latanie po torze w Lublinie bezklasowe, wszyscy razem, czy podział na SM i inne?? Licencjonowani zawodnicy na crossach zrobionych na sm też wjeżdżają?? Jak to jest?

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

5

Brzozrider napisał/a:

Przybliż trochę ideę tegoż. Latanie po torze w Lublinie bezklasowe, wszyscy razem, czy podział na SM i inne?? Licencjonowani zawodnicy na crossach zrobionych na sm też wjeżdżają?? Jak to jest?

masz klase SM, i plstiki do 600 i pow.600
w klasie SM jedzie wszystko co choc troche SM przypomina, impreza skierowana do amatorów wiec jadą zawodnicy bez licencji, zawodnicy z licencjami jadą jako "goście" poza klasyfikacją

Bondek wybadaj temat jakoś blizej weekendu, jak impeza ma sie odbyć i pogoda bedzie znośna to chętnie bym sie przejechał, tym bardziej ze w kontekście innego temtu który tu załozyłeś, może to byc moja ostania wizyta na tym obiekcie

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

6

ja bym chciał

7

jest dokładnie tak jak pisze Franz wie bo był na ostatniej udanej edycji gdzie wystartowaliśmy w 18 SM :)

jak by co to bierz też horneta zawsze możesz wystartować w 2 klasach.

8

tu mam nadzieję będzie się pojawiało w miarę aktualne info na temat OPL. jak na razie jest oficjalne ogłoszenie o terminie. może wkrótce pojawi się harmonogram który i tak ma nie wiele wspólnego z tym co dzieję się na zawodach :)

[url]http://lublinracingteam.pl/pucharlubelszczyzny/[/url]

9

Bondek napisał/a:

jest dokładnie tak jak pisze Franz wie bo był na ostatniej udanej edycji gdzie wystartowaliśmy w 18 SM :)

Tarnów skład   -6 sm na 90% nie wystawiamy nikogo

10

Szunaj napisał/a:
Bondek napisał/a:

Tarnów skład   -6 sm na 90% nie wystawiamy nikogo

czemu?
sezon sie juz skończył na poludniu Polski?  :)

wybiera sie ktos z forum?

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

11

Franz napisał/a:

wybiera sie ktos z forum?

ja bym się wybrał, ale jak da radę z kimś się zabrać - samemu trochę za dużo na wachę i przyczepkę kasy...

(a jak nie wyjdzie, to w poniedziałek na bank uderzam do Radomia, no chyba że będzie mokro)

pozdro,
Maciek

---
umiesz liczyć, licz na siebie

12

ja tym razem lecę bez przyczepki, ale może Materka, Dragilla albo Brzoza będą lecieli i znajdzie się wolne miejsce.

btw. dla tych co nie wiedzą albo się wahają, wyścig odbywa się tylko po asfalcie.

13

kurde, w sobotę będę musiał być w pracy. To jest tylko w sobotę tak? W niedzielę nie?

14

zazwyczaj wyścigi odbywały się w niedzielę, tym razem przenieśli je na sobotę bo w niedzielę są jakieś pokazy samochodowe i nie tylko ogólnie jest tam jakaś impreza.

15

to jak? leci ktoś? bo z chetnych to narazie tylko ja i Bondek z tego co widze, pogoda ma być ładna

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021