Temat: Świeże prawko kat A i ktm
Witam, od jakiegoś czasu chciałam zrobić prawko na kat. A, do tej pory motory były średnio obecne w moim zyciu...patrzyłam raczej na wygląd...reszta była bez znaczenia......
na początku sezonu pojeżdziłam trochę na banditce znajomego.....
ale chwile później swój "pierwszy raz" wsiadłam na ktma.
miłość od pierwszego wejrzenia i to z wzajemnością. i chociaż tego dnia nawet warunki pogodowe nie sprzyjały jeździe..... zakochałam się w tych maszynach.
ktm lc4 supermoto 640.....rocznik hmmmmm chyba jakiś 2006, wrażenia z jazdy....szybka zmiana i motor z crossa jest hmmmm szosowy. trochę trzęsie przy jeździe ogólne wrażenia ok,,,po kilku rundach zapomniałam już co to sprzęgło !!! i to plus nie trzeba go używać przy zbijaniu biegu...przynajmniej jak dla mnie fajna sprawa. specjalista nie jestem i nie znam sie tak jak tu koledzy....mogę tylko opisać swój punkt widzenia z jazdy.
poza tym jak dla mnie za duza moc..... poszukuje czegoś mniejszego i jeszcze tego lata. może yamaha dt125 albo jakaś Husa???? tylko czy ja sobie poradzę z tym motorkiem....
wrażenia z szosy już były dość pozytywne ....do tej pory nie myślałam totalnie o jeździe w lesie czy jakiejś innej drodze jak asfalt :(((( a teraz.....
fajna zabawa, nie powiem siłę trzeba mieć - będę musiała potrenować :))) i recznego ham strach dotykać hehe z moim doświadczeniem .....ale stawiam na sm!
jakieś porady????