1 Ostatnio edytowany przez francuz570smr (2011-06-29 15:59:14)

Temat: nie aktualne :)

nie sprzedaje jednak , los chyba tak chcial bo klient mial byc w sobote a mnie w delegacje puscili :) wiec jak narazie niech postoi  a potem się zastanowię   co i jak :)

2

Odp: nie aktualne :)

Nie przekonałeś nas. Za mało emotek.

LC4 Supermoto - hurtownia frajdy i problemów technicznych

3

francuz570smr napisał/a:

7500tys eiro

ta już widze jak sprzedałeś , tyle to wszystkie motocykle na tym forum zebrane do kupy nie są warte

motoslide.com

4

jezeli to przeskadza usuwam :)

5

Barteksm napisał/a:
francuz570smr napisał/a:

7500tys eiro

ta już widze jak sprzedałeś , tyle to wszystkie motocykle na tym forum zebrane do kupy nie są warte

zes pocisnol teraz  jak sie nie znasz  na ironi to nie pisz !:p

6 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-06-21 15:06:34)

No nie wiem , czy masz świadomość tej ceny 7500 tyś euro to jest jakieś 29 775 000 zł ~ prawie 30 milionów złotych .

Ironia jak sku*wysyn :P

motoslide.com

7

Troche poza tematem, ale jakie masz zębatki skoro to 2 paczki leci?  :lol:

8

Barteksm napisał/a:

No nie wiem , czy masz świadomość tej ceny 7500 tyś euro to jest jakieś 29 775 000 zł ~ prawie 30 milionów złotych .

HAHA TERAZ TO ZES   POWIEDZIAL AZ PIERD ***EM  HAHA   , bartek wiem ze matematyka jest trudna ale aby az tak ci to sprawialo trudnosci ^^ pomililes sie o kilka zer ^^

9

KaceR napisał/a:

Troche poza tematem, ale jakie masz zębatki skoro to 2 paczki leci?  :lol:

z przodu  nie wiem tym ma 50 zębów liczniki moto troszke osukuja ja bym powiedzial ze max to 180 bylo  dlatego napisalem ze   z licznika bandita 2007 rok

10

Francuz to nie jest śmieszne .

Jesli chciałeś napisac , że motocykl kosztuje siedem i poł tysiąca to pisze sie to tak 7,5 tyś ,
ale Ty napisałes to 7500 tyś co równoznaczne jest z kwotą 7500 000 dorzuciłeś jeszcze euro czyli kurs z wp.pl 3,97 czyliiii prawie 30 milionów złotych .  Jeszcze sie smiejesz czy już nie ...

motoslide.com

11

Barteksm napisał/a:

Francuz to nie jest śmieszne .

Jesli chciałeś napisac , że motocykl kosztuje siedem i poł tysiąca to pisze sie to tak 7,5 tyś ,
ale Ty napisałes to 7500 tyś co równoznaczne jest z kwotą 7500 000 dorzuciłeś jeszcze euro czyli kurs z wp.pl 3,97 czyliiii prawie 30 milionów złotych .  Jeszcze sie smiejesz czy już nie ...

akurat 7500 tys zl mozna tez pisac tak   i 7,5 tys  tez   , z RESZTA  mysle ze kazdy zrozumial  a nie nie masz sie do czego doczepiac  dzis masz zly dzien  ? czy co

12 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-06-21 15:24:15)

Nie, nie można tak napisać, bo jesli już napisaleś 7500, to to już jest siedem i pół tysiąca , nie potrzeba podkreślać tego jeszcze tysiącem kolejnym i mój dzień nie ma tutaj żadnego znaczenia czy jest dobry czy zły .

btw.
Jesli jest to 7500 zł to cena jest dobra jak za to moto i za ten rok (szczególnie jesli jest po remoncie ).

motoslide.com

13

Barteksm napisał/a:

Nie, nie można tak napisać, bo jesli już napisaleś 7500, to to już jest siedem i pół tysiąca , nie potrzeba podkreślać tego jeszcze tysiącem kolejnym i mój dzień nie ma tutaj żadnego znaczenia czy jest dobry czy zły .

btw.
Jesli jest to 7500 zł to cena jest dobra jak za to moto i za ten rok (szczególnie jesli jest po remoncie ).

hehe okok bartosz zmienie cene specialnie dla ciebie :) i koniec sporu

14

ok

należy sie 5% od sprzedaży dla mnie za podkręcenie wątku

motoslide.com

15

Barteksm napisał/a:

ok

należy sie 5% od sprzedaży dla mnie za podkręcenie wątku

spoko :d:d:d: o ile sprzedam