Temat: nie aktualne :)
nie sprzedaje jednak , los chyba tak chcial bo klient mial byc w sobote a mnie w delegacje puscili :) wiec jak narazie niech postoi a potem się zastanowię co i jak :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » nie aktualne :)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nie sprzedaje jednak , los chyba tak chcial bo klient mial byc w sobote a mnie w delegacje puscili :) wiec jak narazie niech postoi a potem się zastanowię co i jak :)
Nie przekonałeś nas. Za mało emotek.
7500tys eiro
ta już widze jak sprzedałeś , tyle to wszystkie motocykle na tym forum zebrane do kupy nie są warte
jezeli to przeskadza usuwam :)
francuz570smr napisał/a:7500tys eiro
ta już widze jak sprzedałeś , tyle to wszystkie motocykle na tym forum zebrane do kupy nie są warte
zes pocisnol teraz jak sie nie znasz na ironi to nie pisz !:p
No nie wiem , czy masz świadomość tej ceny 7500 tyś euro to jest jakieś 29 775 000 zł ~ prawie 30 milionów złotych .
Ironia jak sku*wysyn :P
Troche poza tematem, ale jakie masz zębatki skoro to 2 paczki leci? :lol:
No nie wiem , czy masz świadomość tej ceny 7500 tyś euro to jest jakieś 29 775 000 zł ~ prawie 30 milionów złotych .
HAHA TERAZ TO ZES POWIEDZIAL AZ PIERD ***EM HAHA , bartek wiem ze matematyka jest trudna ale aby az tak ci to sprawialo trudnosci ^^ pomililes sie o kilka zer ^^
Troche poza tematem, ale jakie masz zębatki skoro to 2 paczki leci? :lol:
z przodu nie wiem tym ma 50 zębów liczniki moto troszke osukuja ja bym powiedzial ze max to 180 bylo dlatego napisalem ze z licznika bandita 2007 rok
Francuz to nie jest śmieszne .
Jesli chciałeś napisac , że motocykl kosztuje siedem i poł tysiąca to pisze sie to tak 7,5 tyś ,
ale Ty napisałes to 7500 tyś co równoznaczne jest z kwotą 7500 000 dorzuciłeś jeszcze euro czyli kurs z wp.pl 3,97 czyliiii prawie 30 milionów złotych . Jeszcze sie smiejesz czy już nie ...
Francuz to nie jest śmieszne .
Jesli chciałeś napisac , że motocykl kosztuje siedem i poł tysiąca to pisze sie to tak 7,5 tyś ,
ale Ty napisałes to 7500 tyś co równoznaczne jest z kwotą 7500 000 dorzuciłeś jeszcze euro czyli kurs z wp.pl 3,97 czyliiii prawie 30 milionów złotych . Jeszcze sie smiejesz czy już nie ...
akurat 7500 tys zl mozna tez pisac tak i 7,5 tys tez , z RESZTA mysle ze kazdy zrozumial a nie nie masz sie do czego doczepiac dzis masz zly dzien ? czy co
Nie, nie można tak napisać, bo jesli już napisaleś 7500, to to już jest siedem i pół tysiąca , nie potrzeba podkreślać tego jeszcze tysiącem kolejnym i mój dzień nie ma tutaj żadnego znaczenia czy jest dobry czy zły .
btw.
Jesli jest to 7500 zł to cena jest dobra jak za to moto i za ten rok (szczególnie jesli jest po remoncie ).
Nie, nie można tak napisać, bo jesli już napisaleś 7500, to to już jest siedem i pół tysiąca , nie potrzeba podkreślać tego jeszcze tysiącem kolejnym i mój dzień nie ma tutaj żadnego znaczenia czy jest dobry czy zły .
btw.
Jesli jest to 7500 zł to cena jest dobra jak za to moto i za ten rok (szczególnie jesli jest po remoncie ).
hehe okok bartosz zmienie cene specialnie dla ciebie :) i koniec sporu
ok
należy sie 5% od sprzedaży dla mnie za podkręcenie wątku
ok
należy sie 5% od sprzedaży dla mnie za podkręcenie wątku
spoko :d:d:d: o ile sprzedam
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » nie aktualne :)
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 71 zapytań