16

Odp: nie aktualne :)

francuz570smr napisał/a:

btw.
Jesli jest to 7500 zł to cena jest dobra jak za to moto i za ten rok (szczególnie jesli jest po remoncie ).

Jeżeli w takiej kasie to rzeczywiście okazja :) Chciałbyś to sprzedać w przyszłym sezonie to ja jestem chętny :D

Go big or go home!
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.

17

daniken napisał/a:
francuz570smr napisał/a:

btw.
Jesli jest to 7500 zł to cena jest dobra jak za to moto i za ten rok (szczególnie jesli jest po remoncie ).

Jeżeli w takiej kasie to rzeczywiście okazja :) Chciałbyś to sprzedać w przyszłym sezonie to ja jestem chętny :D

hehe właśnie  zastanawiam się   czy  to sprzedać .... ale jak coś  dam ci znać :)

18 Ostatnio edytowany przez daniken (2011-06-21 18:43:21)

francuz570smr napisał/a:

hehe właśnie  zastanawiam się   czy  to sprzedać .... ale jak coś  dam ci znać :)

Zostaw ją sobie :) W przyszłym sezonie mi sprzedasz heh :)

Go big or go home!
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.

19

daniken napisał/a:
francuz570smr napisał/a:

Zostaw ją sobie :) W przyszłym sezonie mi sprzedasz heh :)

heh :)  ale po co ma stac jak i tak jej nie uzywam... szkoda moto wiec chyba wystawie na allegroszu zobaczymy :)

20

francuz570smr daj mi znać jak już się zdecydujesz czy sprzedajesz, bo szukam czegoś takiego:)

21

P_B napisał/a:

francuz570smr daj mi znać jak już się zdecydujesz czy sprzedajesz, bo szukam czegoś takiego:)

powiem tak jak być może do końca tyg ja sprzedam to niech ja zabierają  :(:( jak nie to naprawdę  podejmę jakaś konkretna decyzje :)  3 klientow dzwonilo zobaczymy :)

22 Ostatnio edytowany przez francuz570smr (2011-06-25 11:50:35)

doloczylem nowe foto :)dzis wrzuce nastepne , HUSKA  juz dzis byla by sprzedana  ale wracam do domu dopiero na wtorek srode

23

gdzie te nowe foto ;p

24 Ostatnio edytowany przez ceglak (2011-06-29 07:53:48)

Stoi w lodzi?