Odp: [W-wa]Gdzie latacie w terenie?
tylko polana, błoto, mini pętla z dwoma bandkami ( [url]https://www.youtube.com/watch?v=ScrHStoZT_E[/url] )przy pałacowej ale też może być błotna
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » [W-wa]Gdzie latacie w terenie?
Strony Poprzednia 1 … 61 62 63 64 65 … 98 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
tylko polana, błoto, mini pętla z dwoma bandkami ( [url]https://www.youtube.com/watch?v=ScrHStoZT_E[/url] )przy pałacowej ale też może być błotna
Ja mam busa plus jedno miejsce ale chetniej na jakies piachy bym dzis skoczyl aby nie utopic sie w blocie
W gorze kalw jest troche piasku
Jest jakaś szansa coś jutro gdzieś?
ktoś coś w weekend planuje?
ktoś coś w weekend planuje?
Si.
Z dzisiejszej wróżby pogodowej wynika, że niedziela ma być w miare bez deszczu.
Jeśli prognoza się sprawdzi to po śniadaniu (cirka 10:00-11:00) będziemy lecieć na jakieś piachy. Najprawdopodobniej Kuklówka za Grodziskiem Maz.
Bondek napisał/a:ktoś coś w weekend planuje?
Si.
Z dzisiejszej wróżby pogodowej wynika, że niedziela ma być w miare bez deszczu.
Jeśli prognoza się sprawdzi to po śniadaniu (cirka 10:00-11:00) będziemy lecieć na jakieś piachy. Najprawdopodobniej Kuklówka za Grodziskiem Maz.
ta, pogoda przemawia za kuklówką
Kulkówka- czyli Radziejowice?
Ja na niedziele się piszę
Kulkówka- czyli Radziejowice?
Tak
Odwiedzę Was bez syfa, umieram na gorączkę więc zachowajcie min 4 metry odległości ode mnie.
Odwiedzę Was bez syfa, umieram na gorączkę więc zachowajcie min 4 metry odległości ode mnie.
4m to przypadkowo dokładnie długość mojego członka :)
Milimetry oznacza sie [mm]. Ale nam to nie przeszkadza. Możesz z nami latac.
samson napisał/a:Odwiedzę Was bez syfa, umieram na gorączkę więc zachowajcie min 4 metry odległości ode mnie.
4m to przypadkowo dokładnie długość mojego członka :)
Kalectwo objawia się na różne sposoby... jak jeszcze masz słoniowatość jąder to może jakoś w miarę to wygląda...
ale do rzeczy, mam approval w domu i chętnie się wybiorę będę jechał z okolic zoo i mogę kogoś zabrać jak są chętni
Uważajcie na tego z wielkim członkiem bo gość jeździć nie potrafi, od niego też lepiej kilka metrów dystansu zachować ;)
Uważajcie na tego z wielkim członkiem bo gość jeździć nie potrafi, od niego też lepiej kilka metrów dystansu zachować ;)
żeby członkiem nie oberwać:D
Crazy ma rację, m z mm mi się pomerdały, dzięki za wyrozumiałość.
Strony Poprzednia 1 … 61 62 63 64 65 … 98 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » [W-wa]Gdzie latacie w terenie?
Wygenerowano w 0.041 sekund, wykonano 73 zapytań