Temat: Podnóżki DRZ
Witam mam pytanie zna ktoś może jakiś patent na podnóżki dla pasażera Suzuki DRZ gdyż cena oryginałów 200zł.:( Może idzie dopasować od innego moto?
Pozdrawiam!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Suzuki » Podnóżki DRZ
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam mam pytanie zna ktoś może jakiś patent na podnóżki dla pasażera Suzuki DRZ gdyż cena oryginałów 200zł.:( Może idzie dopasować od innego moto?
Pozdrawiam!
Ja mam u siebie oryginalne i są do du..y bo bez gwoździa nie da się ich rozłożyć i złożyć (blokuje się kulka).
Szukaj więc lepiej coś zastępczego
Dokładnie mam tak samo u siebie.
Ja także jestem w poszukiwaniu, brakuje mi samych podnóżków i zastanawiałem się czy nie będą te pasowały [url]http://allegro.pl/podnozki-uniwersalne-ryflowane-niebieskie-extra-i1609024625.html[/url]
Ja mam u siebie oryginalne i są do du..y bo bez gwoździa nie da się ich rozłożyć i złożyć (blokuje się kulka).
Szukaj więc lepiej coś zastępczego
Dokładnie mam tak samo u siebie.
wystarczy przesmarować kulkę i będzie działać tak to jest jak się nie używa i kulka przyrdzewiała :), u mnie działają normalnie
wystarczy przesmarować kulkę i będzie działać tak to jest jak się nie używa i kulka przyrdzewiała :), u mnie działają normalnie
Wiem bo raz nasmarowałem i było ok ale szybko wypłukało i to samo.
Zresztą po co podnóżki dla pasażera
wady jazdy z pasażerem:
- więcej pali
- gorzej hamuje
- przy hamowaniu pasażer wgniata nasze jaja w bak
- trudniej lawirować między autami i ogólnie pod każdym względem gorzej się jeździ
zalety:
- łatwiej wyrwać na gumę :)
TO NIE TURYSTYK PODNÓŻKI SĄ DLA PICU!!!!!!!!!
też miałem to samo. Problem tkwi w paczeniu się podnóżka aluminiowego dzięki metalowej kulce. Walczyłem z tym długo, ale jedyna opcja to wyciągnięcie kulki i sprężyny, zaspawanie dziury nowym stopem aluminium, nawiercenie ( srednica kulki 4,5 chyba) i wyszlifowanie do gładkiej powierzchni. Efekt? Składające się podnóżki pasażerki :-)
Ponczo napisał/a:wystarczy przesmarować kulkę i będzie działać tak to jest jak się nie używa i kulka przyrdzewiała :), u mnie działają normalnie
Wiem bo raz nasmarowałem i było ok ale szybko wypłukało i to samo.
Zresztą po co podnóżki dla pasażera
wady jazdy z pasażerem:
- więcej pali
- gorzej hamuje
- przy hamowaniu pasażer wgniata nasze jaja w bak
- trudniej lawirować między autami i ogólnie pod każdym względem gorzej się jeździzalety:
- łatwiej wyrwać na gumę :)TO NIE TURYSTYK PODNÓŻKI SĄ DLA PICU!!!!!!!!!
Co innego jak wozisz dziewczyne :D
Chłopaki jak ktoś potrzebuje to będe miec w przyszłym tygodniu kpl oryginalnych podnóżków do DRZ.
Tak sie składa że ja swoje chce zdemontować i pogonić, na priv panowie na priv !!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Suzuki » Podnóżki DRZ
Wygenerowano w 0.033 sekund, wykonano 78 zapytań