Temat: Kupię silnik DRZ400sm
Pany, jak w temacie, kupię kompletny silnik do Suzuki DRZ 400 sm!!! PILNE!!!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię silnik DRZ400sm
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pany, jak w temacie, kupię kompletny silnik do Suzuki DRZ 400 sm!!! PILNE!!!
Co do kur...y nedzy ostatnio z tymi drzetami?!?!
3000 zł
698 672 101
Co do kur...y nedzy ostatnio z tymi drzetami?!?!
hehe dobrze ze swoją sprzedałem :D
U mnie poszedl wal, tlok, cylinder i pompa... NIewiadomo z jakiej przyczyny. Kupilem kompletny silnik, mial peknieta glowice, po rozebraniu w serwicie okazalo sie,ze jest zatarty, ogolnie zlom(cylinder obity, tloka w ogole nie bylo) czekam na zwrot pieniedzy i szukam dalej. JESTEM STRASZNIE WKUR* TA SYTUACJA;/ Deerzeta nigdy mnie nie zawiodla, mam ja od nowosci, najechalem , co ja najechalem 15 tys.km, a tu nagle tak powazna awaria. Jestem zniechecony na maxa, przejezdzilem w tym sezonie raptem 1 dzien, no i stalo sie. Dlatego,tez tak zaniedbalem forum, bo naprawde miec motocykl i nagle go nie miec, jakas masakra. Pozdro, poszukuje dalej, najpierw musze odzyskac kase za tamtego zloma;/
3000 zł
698 672 101
Lomax, ty oglaszles sie na allegro z zolta deerzeta na czesci? Napisz mi jaki przebieg ma silnik i czy jest w 100% sprawny. Narazie blokuje mnie brak funduszy, bo tak jak napisalem w poprzednim poscie, utopilem pieniadze w zatarty silnik i czekam na zwrot...
KotiDRZ a nie chciałbyś sprzedać może ze swojego uszkodzonego silnika łożyska kierunkowego - tego które na wale siedzi i przenosi rozruch? O ile oczywiście ocalało. Zawsze parę złotych byś odzyskał.
zadzwon dogadamy sie masz nr tel
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię silnik DRZ400sm
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 73 zapytań