1

Temat: Kupię silnik DRZ400sm

Pany, jak w temacie, kupię kompletny silnik do Suzuki DRZ 400 sm!!! PILNE!!!

Black RiDeR

2

Odp: Kupię silnik DRZ400sm

Co do kur...y nedzy ostatnio z tymi drzetami?!?!

LT-Z 400 --->DR-Z 400 SM+Yoshi RS2--->KTM 525 EXC SM --->MT-09--->Husaberg FS 650

3

3000 zł

698 672 101

sprzedam części :
DRZ 400 , KTM EXC 400 / 520 / 525
zamienię koła enduro na koła SM
gg 6777220

4

Dzinkss napisał/a:

Co do kur...y nedzy ostatnio z tymi drzetami?!?!

hehe dobrze ze swoją sprzedałem  :D

DR-Z 400ESM sold

5

U mnie poszedl wal, tlok, cylinder i pompa... NIewiadomo z jakiej przyczyny. Kupilem kompletny silnik, mial peknieta glowice, po rozebraniu w serwicie okazalo sie,ze jest zatarty, ogolnie zlom(cylinder obity, tloka w ogole nie bylo) czekam na zwrot pieniedzy i szukam dalej. JESTEM STRASZNIE WKUR* TA SYTUACJA;/ Deerzeta nigdy mnie nie zawiodla, mam ja od nowosci, najechalem , co ja najechalem 15 tys.km, a tu nagle tak powazna awaria. Jestem zniechecony na maxa, przejezdzilem w tym sezonie raptem 1 dzien, no i stalo sie. Dlatego,tez tak zaniedbalem forum, bo naprawde miec motocykl i nagle go nie miec, jakas masakra. Pozdro, poszukuje dalej, najpierw musze odzyskac kase za tamtego zloma;/

Black RiDeR

6

LOMAX napisał/a:

3000 zł

698 672 101

Lomax, ty oglaszles sie na allegro z zolta deerzeta na czesci? Napisz mi jaki przebieg ma silnik i czy jest w 100% sprawny. Narazie blokuje mnie brak funduszy, bo tak jak napisalem w poprzednim poscie, utopilem pieniadze w zatarty silnik i czekam na zwrot...

Black RiDeR

7

KotiDRZ a nie chciałbyś sprzedać może ze swojego uszkodzonego silnika łożyska kierunkowego - tego które na wale siedzi i przenosi rozruch? O ile oczywiście ocalało. Zawsze parę złotych byś odzyskał.

8

zadzwon dogadamy sie masz nr tel

sprzedam części :
DRZ 400 , KTM EXC 400 / 520 / 525
zamienię koła enduro na koła SM
gg 6777220