1

Temat: OPONY zakup większa ilość

Czołem ekipa

Mam pytanie zamierzam kupić oponki na sezon był by ktoś chętny żeby dołączyć się do zamówienia?? W ten sposób było by taniej. Proszę pisać kto co i jak. A może ktoś ma uklad na opony w lepszej cenie?? interesuje mnie ok 6-8 kpl

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

2

Odp: OPONY zakup większa ilość

Napisz maila czego szukasz, albo zadzwoń jutro 668-302-066 do czternastej.

3

jak chcesz najlepsze na swiecie dunlopy  to dzwon do grandysduo przy takim zamowieniu na bank dostaniesz dobre ceny  a bedziesz mial  to co najlepsze !

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest

4

z Grandysem mam kontakt :) jeszcze moje stare czasy ścigania :D a co polecacie Dunlop, Michelin, Maxxis ?

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

5

dunlop !!

6

szwinia+maxxis=znakomite śmiganie. Kupowałem od szwinii i mogę polecić- zarówno jeżeli chodzi o ceny, jak i "towar"

7

W SMIMag #4 z wiosny 2009 był test opon z udziałem Dunlopa, Michelina i Goldspeeda (Maxxisa) i James Addy z mistrzostw UK supermoto stwierdził że jego zdaniem najlepszy przód jest od Dunlopa, tył od Michelina. Jego zdaniem to tylko kwestia indywidualnego samopoczucia. Poza tym czasy na poszczególnych rodzajach opon różniły się o ok. 0,2 sekundy. Moim zdaniem kup najtańsze i jak będą słabe to szukaj lepszych.
Gumiś miał Goldspeedy, poza tym Mlody_sbt coś wspominał o dobrych cenach na Goldspeedy.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

8

Szukam szukam

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

9

powiem tak ... z michelinami mialem ten problem ze uciekał mi przód  za to tył trzymał idealnie ale zuzywał sie bardzo szybko ... w dunlopach przód trzyma kosmicznie i wybacza wiele bledow  ale  dupa lubi pójśc powerslide  za to starcza na owiele dłużej  wiec szukaj kompromisu  ;)

10

A jakie modele szczególnie polecacie na ulicę, trochę toru  ?

11

like cross, dunlop rulez ;)

12

a tańsza opcja goldspeed?

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

13

torowo uliczne dunlop qulifier albo gpracer ;)

14

Z   Dunlopem jest tak jak pisano wyżej -  trzymają b.dobrze do końca   dosłownie do końca bo bez  ostrzeżenia puszczają  i ....  :/
     Micheliny   - najdłużej wytrzymują  i lekko dają znać o limicie przyczepności
     Metzelery   - krócej wytrzymują  ale dla mnie  bardzo dobitnie dają znać  że za chwile może być buum
ze względu na to że rok nie jeździłem  postawiłem w tym roku  na Metzelery  niech  mnie nauczą   limitów  ;)

15

dzwoń do szwini nie kombinuj...!!

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE