Temat: DRZ 400 dławiony?
Siemka
Dzisiaj znajomy pojeździł trochę moja DRZ tą i stwierdził że nie "idzie" tak jak jego . Ustaliliśmy że w papierach ma 23 kW (jest ze Szwajcarii) co daje nam ok 30 KM . Wiecie jak ją oddławić ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Suzuki » DRZ 400 dławiony?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siemka
Dzisiaj znajomy pojeździł trochę moja DRZ tą i stwierdził że nie "idzie" tak jak jego . Ustaliliśmy że w papierach ma 23 kW (jest ze Szwajcarii) co daje nam ok 30 KM . Wiecie jak ją oddławić ?
30 km tyle to osiagaja drz po konkretnym tuningu i wpakowaniu grubych $$
hej hej hejter....
Kurde panowie o co chodzi - przecież fabryczny DRZ SM ma 39 KM.
Kurde panowie o co chodzi - przecież fabryczny DRZ SM ma 39 KM.
34 na kole....39 to ma po zamontowaniu FCR-a
tu masz wykres Yoshimury:
niebieski seria
czerwony z wydechem RS2
No przecież on podaje parametry na silniku nie na kole . W wielu krajach mulą motocykle celowo , może to być coś banalnego zwężka na gaźniku , może moduł inny , albo może kola ma mocniej skręcone ;) hehe
PS z crossem gada sie tylko na temat KTM , zrozum go, w dzieciństwie potrociło go suzuki i teraz ma powracającą traume :)
Jeżeli moto jest faktycznie zdławione to bym szukał jakiejś zwężki w układzie wydechowym np. między kolektorem a tłumikiem.
PS. nie potrąciło tylko wyprzedziło hehe
co wy gadacie spójrzcie na sygnature moi pierwszym motocyklem było suzuki :D
musiało Cie strasznie zawieść hahahah
co wy gadacie spójrzcie na sygnature moi pierwszym motocyklem było suzuki :D
cross chyba za karę było to suzuki co?:P jak byłeś niegrzeczny to cię rodzice straszyli że jako kolejny motocykl też dostaniesz suzuki :D
neee mlody i glupi byłem :D
No to się na temat rozpisaliście ;)
Babel ale i co tu pisać... widzisz że wszyscy zbaranieli... bo kto to słyszał by DRZete dławić ;) ;) bo i co tu dławić :)
Trochę nie do tematu, ale czy jak dam tłumik+kolektor od wersji E do drz S to czy będzie motor lepiej się wkręcał lub coś??
Trochę nie do tematu, ale czy jak dam tłumik+kolektor od wersji E do drz S to czy będzie motor lepiej się wkręcał lub coś??
tak, tylko będziesz musiał troszkę dysze pozmieniać
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Suzuki » DRZ 400 dławiony?
Wygenerowano w 0.037 sekund, wykonano 83 zapytań