Odp: Olsztyn-warmia-mazury????
jutro przyjeżdżam do olsztyna na moto więc jestem jak najbardziej za ustawką ;)
oto mój numer tel, chętni do polatania niech piszą lub dzwonią ;)
667424029
http://www.youtube.com/watch?v=FdCnQNuojUw
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Olsztyn-warmia-mazury????
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 48 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jutro przyjeżdżam do olsztyna na moto więc jestem jak najbardziej za ustawką ;)
oto mój numer tel, chętni do polatania niech piszą lub dzwonią ;)
667424029
a sa chetni do polatania nie po miescie tylko po lotnisku???
co prawda jeszcze nie ogarniam moto i po lotnisku nigdy nie jeździłem, ale chętny jestem:)
jak będziesz teraz kiedyś śmigał to daj znać, tylko konkretnie (kiedy i na jaką godzinę) jak będzie mi pasowało to na pewno sam nie będziesz :D
pzdr
Kula ja odezwę się do Ciebie sms'owo w okolicach południa - jeśli pogoda nie zamuli możemy się na godzinne polatanie ustawić :D
są jeszcze chętni na dziś ;> ?
dobra Panowie to teraz pytanie czy na weekend są chętni na ustawkę i poważne polatanie ;> ? gwarantuje 3 SM ode mnie oraz profesjonalne "oprowadzanie" po Olsztynie :P
zapraszam zamiejscowych - przy okazji można odwiedzić Kortowiadę :]
Siemka a dokładnie chcecie pośmigać w sobotę czy niedziele? i o której godzinie, trochę daleko ale może bym wpadł. CzarnySM co ty na to może byśmy polecieli???!!!
to byłaby druga drz'ta w szeregach :) ja osobiście widzę dwu dniowe latanie :P ale po to założyłem temat za wczasu co by ustalić wspólnymi siłami który dzień będzie bardziej odpowiadał. ja osobiście jestem za sobotą
Panowie jak dotrą klamoty do mojego moto to tez się pisze na tą ustawkę, mi bardziej odpowiadała by niedziela...
a jak sobota to tylko popołudniu :)
myślę że i tak w gre wchodzą popołudnia, a tak jak napisałem ja będę latał cały weekend z tym że wybiórczo a na jakieś większe i dłuższe latanie bardziej odpowiada mi sob - choć dopasuje się do głosu tłumu :P
Panowie dziś jeszcze dostałem cynk i zaproszenie na:
[url]http://www.motobracia.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=313:motowygibassy-kortowiada-2011&catid=86:wydarzenia&Itemid=90[/url]
zapraszam serdecznie :)
od tego możemy zacząć nasze spotkanie tzn ustawić się gdzieś chwilę wcześniej i razem dołączyć do motobraci a po pokazach ruszyć trochę sterroryzować Olsztyn :cool:
Siema ;)
kurde trochę to latanie koliduje z Kortowiadą... a wiadomo jak tam jest :D \no ale zobaczymy.
dodatkowo właśnie planuję pójść/pojechać na te pokazy ;)
spoko godzina jest akurat taka żeby utrzymać trzeźwość a potem odstawić moto i złapać w dłoń browara :)
no masz racje ;)
tylko oby pogoda dopisała ;)
z doświadczenia wiem że pogoda podczas kortowiady psuje się dopiero po 16 :P tak duże stężenie % w powietrzu musi dać deszcz :D
całkiem ciekawa, tudzież trafna uwaga :D
to co, jak pogoda dopisze to ustawimy się gdzieś przed pokazami i razem tam dojedziemy?
nckPOL napisz co z Katem
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 48 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Olsztyn-warmia-mazury????
Wygenerowano w 0.070 sekund, wykonano 66 zapytań