16

Odp: drz 450 lub 485

Nie lepiej od razu kupić Husara 570FS  a nie bawić się w BB i wydawać tyle kasy- o kur... chyba włożyłem kij w mrowisko, zapomniałem że DR-Z-owców jest tylu na forum :D

17

Koszty zakupu obu gaźników zawyżone o 40%.

BTW zamiast za przeproszeniem pierdolić się z DRZ, moją XR czy czymkolwiek nie wyczynowym, próbując z tego wycisnąć moc niejako na siłę, wolał bym sobie kupić  CRFę i jebać się z olejem co 8mth albo w ostateczności Husaberga 650, który te wszystkie supermotowe motorki zjada na śniadanie bez popijania.
Bata z gówna nie ulepisz.

joł

18 Ostatnio edytowany przez Ponczo (2011-02-08 16:43:57)

powiem tak z gówna bata nie ukręcisz  :)  .   Wydaj kasę na mocniejsze moto

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

19

najlepiej kupić gotowca ;) :D

20

ale tu raczej nie chodzi o opłacalność bo wiadomo że wkładanie tuningowych części jest drogie i nigdy się nie zwróci. ja to raczej traktuję jako kaprys kogoś kto chce się wyróżnić i zagrać na nosie wszystkim crf'owcom :D objeżdżając ich dobrze dłubniętą nie pozorną DRZ'ką.
niestety ja doszedłem do wniosku że mnie nie stać na zabawę w przerabianie drz'ki
btw. tuning to fajne zajęcie jeśli ma się do tego serce poczytajcie np o tyn człowieku:[url=http://en.wikipedia.org/wiki/Burt_Munro]Burt Munro[/url].

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

21

Bondek napisał/a:

zagrać na nosie wszystkim crf'owcom :D objeżdżając ich dobrze dłubniętą nie pozorną DRZ'ką.

tak  kiepski dzien mialem ale juz wiem ze zawsze moge na was liczyc ze mnie rozsmieszycie i rozweselicie

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest