Odp: drz 450 lub 485
Nie lepiej od razu kupić Husara 570FS a nie bawić się w BB i wydawać tyle kasy- o kur... chyba włożyłem kij w mrowisko, zapomniałem że DR-Z-owców jest tylu na forum :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » drz 450 lub 485
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie lepiej od razu kupić Husara 570FS a nie bawić się w BB i wydawać tyle kasy- o kur... chyba włożyłem kij w mrowisko, zapomniałem że DR-Z-owców jest tylu na forum :D
Koszty zakupu obu gaźników zawyżone o 40%.
BTW zamiast za przeproszeniem pierdolić się z DRZ, moją XR czy czymkolwiek nie wyczynowym, próbując z tego wycisnąć moc niejako na siłę, wolał bym sobie kupić CRFę i jebać się z olejem co 8mth albo w ostateczności Husaberga 650, który te wszystkie supermotowe motorki zjada na śniadanie bez popijania.
Bata z gówna nie ulepisz.
joł
powiem tak z gówna bata nie ukręcisz :) . Wydaj kasę na mocniejsze moto
ale tu raczej nie chodzi o opłacalność bo wiadomo że wkładanie tuningowych części jest drogie i nigdy się nie zwróci. ja to raczej traktuję jako kaprys kogoś kto chce się wyróżnić i zagrać na nosie wszystkim crf'owcom :D objeżdżając ich dobrze dłubniętą nie pozorną DRZ'ką.
niestety ja doszedłem do wniosku że mnie nie stać na zabawę w przerabianie drz'ki
btw. tuning to fajne zajęcie jeśli ma się do tego serce poczytajcie np o tyn człowieku:[url=http://en.wikipedia.org/wiki/Burt_Munro]Burt Munro[/url].
zagrać na nosie wszystkim crf'owcom :D objeżdżając ich dobrze dłubniętą nie pozorną DRZ'ką.
tak kiepski dzien mialem ale juz wiem ze zawsze moge na was liczyc ze mnie rozsmieszycie i rozweselicie
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » drz 450 lub 485
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 84 zapytań