Odp: Amortyzator skrętu w supermoto
Jak mocowanie mi nie podejdzie to na pewno się dogadamy
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Amortyzator skrętu w supermoto
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak mocowanie mi nie podejdzie to na pewno się dogadamy
To daj znaka w miarę pilnie, bo jakoś w piątek jechałbym dorabiać.
Tutaj przyuważyłem taki wynalazek na aukcji:
[url]http://allegro.pl/ktm-lc4-lc8-supermoto-duke-640-625-950-990-i1556109058.html[/url] (drugie zdjęcie, po prawej)
Wiitam potrzebuje amortyzaor skretu do drz 400 wersja terenowa jaki koszt by byl i czy pasuje od innego motoru np scigacza?? Kupuje poniewaz ostatnio sie malo nie zabilem i złamałem 3 drzewa.... ewentualnie prosilbym kogos kompetentnego o jakiegos linka z allegro jaki by pasowal
dziekuje i pozdrawiam
Gotowego pod DRZ u nas raczej nie kupisz .
[url]http://www.ebay.com/itm/Suzuki-DRZ400-DRZ400S-DRZ400E-Steering-Damper-Kit-2000-2007-GPR-Stabilizer-V1-1-/350562988062?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item519f2eb01e&vxp=mtr[/url]
Ja mam amora skretu. Scotts.
Na ebayu jesteś w stanie wyrwać takie za mniej niż 1200zł tylko dochodzi jeszcze cło i vat.
Już kupiłem za uwaga 350zł <lol2> tylko mocowania mosze dorobic ale to bułka z masłem mam speca od tego ;)
Kurcze niewiem czy sie nie pospieszylem bo wyskoczyl dedykowany do ltr 450 to chyba tez PLUG&PLAY do drz 400 wejdzie czy sie myle??
Jak ktoś Ci zrobi dobre mocowanie to podejdzie :)
z tego co pamietam to mierzewa chwalil sie ze zamontowal scotta (jak widzialem zdjecia to moto jeszcze rozbebrane bylo)
a jak by sie sprawowal amorek ze scigacza np hondy 1000rr ? gabarytowo troche sporawy i kwestia mocowan do wykombinowania ale cenowo od 150zł wiec to nie to samo co za scotta 2000zł
A jak chcesz ustawiać takiego amorka ze ścigacza który sterowany jest elektronicznie?
nawet nie wiedzialem ze jest sterowany elektronicznie, pewnie tez jest to do ogarniecia manualnie bo tam pewnie chodzi o ilosc przepływu jakiejs cieczy.
Połączenie słów "nie wiedziałem" i "pewnie", wskazuje że jest nie do ogarnięcia. Jak już ktoś zrobi mocowanie pod ohlinsowego scottsa do drz, niech da znać- mam taką sztukę i z wielką chęcią założyłbym to cudo.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Amortyzator skrętu w supermoto
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 80 zapytań