Film ma być przede wszystkim jak najbardziej profesjonalny, żeby się go dobrze oglądało, a jeśli ktoś wrzuca film z telefonu gdzie obraz pływa, a kąt widzenia jest tak mały, że nie wiadomo o co się dzieje to ja nie widzę sensu wrzucać takiego filmu i robić "wioski" . Film z nad morza jest na koncie u Kuli i w którymś filmie jest odnośnik do tego kanału .
Zakładałem konto na YT z myślą , żeby było jak najbardziej reprezentacyjne, a nie było zapchane setką filmów których nikt nie obejrzy .
Po zeszłym sezonie prowadziliśmy rozmowę z SuperMocarzem , że filmy musza być nagrywane z głową , tzn. ktoś się zatrzymuje kręci jakaś akcje typu schody , teren + jakieś najciekawsze fragmenty z samej jazdy. Każdy "martwi się" o swoją rejestrację sam . Chodzi po prostu, żeby później nie mieć problemów z trolami na youtubie . Z zasłonięciem w programie później 15 tablic rejestracyjnych w każdej scence zajmuje bardzo dużo czasu. Nad morzem było tak, że część "zajęła się" odpowiednio swoimi blachami, a kilka osób zrobiło to od niechcenia i po paru minutach na filmie widać już wszystko jak na dłoni . Przykro na pewno komuś by się zrobił gdyby przez taką rejestrację na filmie miał problemy , wiec myślcie przyszłościowo na następny raz . Troszeczkę się rozpisałem , ale jeszcze jedna sprawa , gdyby film od Kuli był w najlepszej jakości przeczytanie rejestracji połowy grupy nie stanowiło by problemu więc , lepiej żeby został ten film w takiej postaci jak jest .
motoslide.com