Odp: honda cre
no o zębatkach myślałem
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Honda » honda cre
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no o zębatkach myślałem
mam pytanie jakie zębatki byściwe wrzucli w nią tak by v-max był bardzo wysoki a i żeby przyspieszenie dobry by niestał w miejscu na starcie
1:1 .....
ta jasne
znowu On. Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... haha :D A jak tam twoja LAMPA haha ? ;d
z lampy nici wyszły bo przyszedł tata i powiedzial ze trzeba komputer wylaczyc i isc spac bo rano trzeba do przedszkola iśc :D
Haha :D To może wspólnie pomyślmy... żeby 50 cc jechało 120 km/h ale żeby jeszcze przy starcie na gumę szło :)
Może zamiast zębatek mniejsze koło z tyłu (jeszcze mniejsze)
Pozdrawiam
koło z tyłu to by musiało być większe chyba, tak na logikę....
mam pytanie jakie zębatki byściwe wrzucli w nią tak by v-max był bardzo wysoki a i żeby przyspieszenie dobry by niestał w miejscu na starcie
z teg co sie orientuje zeby 50 cc byl szybki i na gume wstawal to takie rzeczy tylko w ERZE .pozdrawiam
ja wiem ! Zeby honda cre 50 jechała 120km/h należy po uprzednim zaczołganiu jej na giewont, jebnąć w dół ! :D
z lampą super znalazłem lepszą owiewke i zamontowałem wie lampy LED powycinałem troche wstawiłem w wyciecia siatke i pomalowałem na czarno złoto
albo nasrać do baku i szybko zamknąć, poczekać 2 tyg aż zaczną wytwarzać się gazy w baku wtedy jak go odpalisz to tak jak by cały czas na podtlenku azotu zasówał :D 300 km/h z palcem w dupie ooo :D
z lampą super znalazłem lepszą owiewke i zamontowałem wie lampy LED powycinałem troche wstawiłem w wyciecia siatke i pomalowałem na czarno złoto
ale siatkę z ogrodzenia wstawiłeś ?
a z resztą przestaje tu wchodzić bo jak widze wszyscy uwarzaja że sie na szystkim znają i wszystko umią a na innych forach to przynajmniej nie komentują jak nie potrafią pomóc
ponczo może ty tak robisz ale nie ja
wszyscy uwarzaja że sie na szystkim znają i wszystko umią
ja mistrzem org nie jestem, ale widze ze Ty to jestes KOZAK/ Haha, poszedł FOCH :D. Wyslij fote jak tam Lampa wyglada z checia sie posmieje :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Honda » honda cre
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 73 zapytań