Odp: DRZ szybko się grzeje.
kopka jest tylko że nikt nie umie go przekopać :P ja raz chciałem sprostać zadaniu to wylądowałem z nogą na kierownicy :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Suzuki » DRZ szybko się grzeje.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
kopka jest tylko że nikt nie umie go przekopać :P ja raz chciałem sprostać zadaniu to wylądowałem z nogą na kierownicy :D
no to na pych :)
na 2 i na 3 nie idze :P z 4 jeszcze nie próbowałem :) ale kiepska pogoda była to się ślizgało koło myślę ze na suchym asfalcie by odpalił. Ale wolałbym to zrobić żeby jak pajac na mieście później nie biegać z motorem i skakać po nim żeby się przełamał z pychu :lol:
Ja kiedys probowalem odpalic vtr firestorm z rozbiegu na deszczu. Jak sobie przypomne to smiac mi sie chce :lol:
rozrusznik powinien dać radę bez problemu. jedynie co robią za granicą to zmieniają aku na większe.
kopki odradzają przy BB bo im większa pojemność tym ciężej odpalić własnymi siłami
a tam lc4 idzie walic z kopy to to tez :D
rozrusznik powinien dać radę bez problemu. jedynie co robią za granicą to zmieniają aku na większe.
kopki odradzają przy BB bo im większa pojemność tym ciężej odpalić własnymi siłami
oddam do gdzieś na tokarnię niech mi zrobią większe wcięcie na spinkę. Aku już zmienione na większe i teraz nowe założyłem jeszcze. Rozrusznik kręci ok ale sprzęgiełko się rozsypuje. No u mnie jest założona kopka ale poprzedni właściciel (który miał wcześniej wersje E) nie potrafił go odpalić, mi się do tej pory też nie udało.
ja kiedyś dam komu odpalić mojego diabła to będzie marzył o moto z rozrusznikiem hehe jak mi parę razy odbiło to się zacząłem bać :D tylko że kopajka nie jest kopana w tył a do przodu i dlatego tak :D dziwne to uczucie jak cholera jak zawsze normalnie było a tu nagle odwrotnie :P
u mnie działa tylko kopajka i niemam juz zadnych problemów z paleniem :D fakt troche mi ta nauka zajeła ;)
ja bym na Twoim miejscu zregenerował rozruch. Pisales kiedys ze masz drugie walki rozrzadu do drz. chcesz moze sprzedac ?? bo zabralem sie za swoja ;)
zawleczka ??
czy pierscien segera ??
może masz zły rozmiar odbrany
bo tam jest cholernia ciasno i cezko by cos wypadło :D
pierścień segera - dokładnie :D słaby ze mnie znawca mechaniki :P Najmniejszy jaki był w motoryzacyjnym wziąłem. Wyskakuje z tego wcięcia w wałku. Już 2 raz mi się tak stało.
wałków nie sprzedaje bo mam całą głowicę i wałki muszę tylko zregenerować (pisałem Ci na maila).
no wlasnie nic nie dostalem i nawet w wysylanych nie ma. juz zaczalem myslec ze mi sie przysnilo ze go wogole napisalem, dlatego tu sie odezwalem. hehe dzieki za odpowiedz ;)
a odprężnik masz?? bo bez tego to ciężko będzie odpalić standardowo wersja e, s, i sm tego nie mają.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Suzuki » DRZ szybko się grzeje.
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 77 zapytań