Odp: Ciekawe motocykle na allegro/ebay
A mi chodziło o to że wiem jak Ty byś zareagował, bo mniej więcej Cię znam. Statystyczny, czy nie bez treningu i tak nic (rozsądnego) nie zrobi.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Strony Poprzednia 1 … 769 770 771 772 773 … 891 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A mi chodziło o to że wiem jak Ty byś zareagował, bo mniej więcej Cię znam. Statystyczny, czy nie bez treningu i tak nic (rozsądnego) nie zrobi.
W motocyklu jak hamujesz tylnym heblem to silnikiem wręcz przeszkadzasz :D po drugie przy awaryjnym hamowaniu właśnie o to chodzi, żeby zdusić sprzęgło, klamkę hamulca i nożny i nie martwić się o zbijanie biegów :-)
Trzeba by być niezłym hardkorem, żeby jadąć np 140km/h drogą, z pobocza wyskakuje jeleń, a ja podczas hamowania mam jeszcze czas na zbijanie biegów :D
W awaryjnym hamowaniu oprócz samego hamowania chodzi też o to żeby nie stracić kontroli na pojazdem ;)
[url]https://m.facebook.com/groups/294713457250492?view=permalink&id=1152763428112153[/url]
Nie wiem czu uda wam się w to wejść ale ziomek wystawił drz enduro za 27 koła :D ja już mam dobry początek dnia ^^
[url]https://m.facebook.com/groups/294713457250492?view=permalink&id=1152763428112153[/url]
Nie wiem czu uda wam się w to wejść ale ziomek wystawił drz enduro za 27 koła :D ja już mam dobry początek dnia ^^
Nie jestem członkiem tej grupy i nic nie widzę. Zrób screenshota i podeślij, też chce się pośmiać :D
JohnnyQulaweOkO napisał/a:[url]https://m.facebook.com/groups/294713457250492?view=permalink&id=1152763428112153[/url]
Nie wiem czu uda wam się w to wejść ale ziomek wystawił drz enduro za 27 koła :D ja już mam dobry początek dnia ^^Nie jestem członkiem tej grupy i nic nie widzę. Zrób screenshota i podeślij, też chce się pośmiać :D
Nie mogę kurcze wstawić zdjęcia, nie wiem czemu. Wrzuciłem fote na hosting. Też trochę śmiechłem jak to wczoraj zobaczyłem :D
[url]http://imgur.com/a/gzXyB[/url]
Gościa zdrowo pojebało, chyba, że ta cena to tylko dla przykucia uwagi
Nie wiadomo co jest w tych tobołach - może złoto, bursztyny, koka?:D
Nie wiadomo co jest w tych tobołach - może złoto, bursztyny, koka?:D
Zapas 20L oleju z dodatkiem pyłu księżycowego na dolewkę może;D
Leżę! :)))
Prawie 10cio letni biały kruk normalnie!!
Opis urywa cyce tak samo jak cena - kupił nowy w salonie i wykorzystywał do dalekich podróży...
Widać zupełnie nie przeszkadzało mu to zmieniać oliwy co 1500km i nakulac 7 lat tylko 14tys km.
k***a to gdzie on podróżował!? Na zdjęciu spakowany jakby sie wybierał co najmniej na Kamczatkę! :)))
Ludzie to jednak mają fantazję...
Leżę! :)))
P nakulac 7 lat tylko 14tys km.
k***a to gdzie on podróżował!? Na zdjęciu spakowany jakby sie wybierał co najmniej na Kamczatkę! :)))
14tyś. i silnik fabrycznie nowy - widocznie pyrkał sobie 40 km/h na ostatnim biegu , przez co tak niski przebieg i fabryczny silnik
Zagadka rozwiązana :)
Legenda goni legendę normalnie, ja je.bie niedługo okaże sie ze wszystkie SM co miałem to wręcz Legendarne motocykle hehe. A oleju to pewnie tyle dolał co w serwisówce przez te 1500km czyli olej wymieniony na bierząco:)
Ps. Ku.rwa Berga by policzył to (1500:10)x3=... hmmm. Spokojnie wyścigówki biorą olej bo musza i tyle, grunt to nie wybierać się na Kamczatkę bo cysterna tam nie dojedzie;))
Olej w Serbii wymieniany podobno :)
A ile kosztowała nowa DRZ 7 lat temu?
30-35tys?
A ile kosztowała nowa DRZ 7 lat temu?
30-35tys?
Chyba nawet mniej - to był czas kiedy waluty stały bardzo nisko.
W 2007 czy 2008 kolega kupił nowego GSXRa 1000 za o ile mnie pamięć nie myli chyba 33tysie. :)))
R1 kosztowała poniżej 40 tysi w 2009 jak wszedł nowy model(R1) i waluty trochę zaczęły rosnąć to kosztowała zdaje się koło 46tysi. Kusiło mnie żeby zamienić dlatego tak pamiętam...
Także drezyna raczej była sporo tańsza tym bardziej, że Suzuki zawsze miało relatywnie najniższe ceny wśród japońców.
Koło 25k ten motocykl kosztował. Kolega GSX650F kupił za 21k w 2008
Strony Poprzednia 1 … 769 770 771 772 773 … 891 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Wygenerowano w 0.133 sekund, wykonano 24 zapytań