Odp: SM Terror - Podkarpacie
Zrobiłem sende .. oczywiscie nie do konca .. znowu chlodnica leje .nie wiem czy sie wyrobie na 30 .
Wlasnie jak cos ktos kupil to sie chwalic
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SM Terror - Podkarpacie
Strony Poprzednia 1 … 46 47 48 49 50 … 73 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zrobiłem sende .. oczywiscie nie do konca .. znowu chlodnica leje .nie wiem czy sie wyrobie na 30 .
Wlasnie jak cos ktos kupil to sie chwalic
Ja tez nie wiem czy sie wyrobie na 30 ze zdrowiem i moto %-)
No to się chwale XT660X pogoniony a jeszcze wszesniej kupiłem KTM LC4 640 SM!
Była okazja się wybrać z ziomkiem do FR (rowniez posiada pare esemów,ale nie ma go na forum)
Wasik go zna bo jezdził z nim kiedyś,bd 30 to sie poznamy wszyscy-dozobaczyska na trasie elo
Zamienił stryjek siekierkę na kijek :P
Mam nadzieję, że zdąże z moto do niedzieli to oglądne nowego wibratora:D Z tego co widać to może się tam pojawić pokaźna liczba SMów. Ciekawy jestem co to z tego wyjdzie:D
Można Naked'em za wami gonić? ; ) w tygodniu polatałbym.
Można Naked'em za wami gonić? ; ) w tygodniu polatałbym.
Podbij w niedziele na Podpromiu, pogadamy :) Szukaj kosiarek %-)
dobra ja się pewnie wyrobie :) koles za mała dziurkę na chłodnicy wola 80 zł! Ale nie mam wyboru. .więc kto będzie? Russel? Wasik?
Ty wojtku będziesz?
będe na żółtej #27 :) poznamy sie osobiscie.
Ja będę, Husa przeszła kosmetykę po glebie, z dupy opuchlizna też już schodzi %-) Wasik ma być, Russel chyba bez moto bo Kat wciaż na stole czeka na tłoka, Kajman chyba sie na nowej kobyle pokaże. Szukac kosiarek i podbijać do nas , to sie wszyscy poznamy.
BTW: [url]https://www.facebook.com/terrorkittycrew[/url]
Widzę, że grupka się tworzy :P Filmik fajny .. To russel czym ? Tloczek dojdzie ?
Wpadł bym ale jestem w lesie jeśli chodzi o przygotowania... No nic może kiedyś w sezonie :-)
Też się dołącze:P Może byśmy się gdzieś ustawili wcześniej zanim wjedziemy na podpromię?? Ciężko może być z odszukaniem się tam na miejscu:)
Widzę, że grupka się tworzy :P Filmik fajny .. To russel czym ? Tloczek dojdzie ?
Russel pewnie przyjedzie autem jako zwiedzający, bo tłok raczej nie dojdzie %-)
Też się dołącze:P Może byśmy się gdzieś ustawili wcześniej zanim wjedziemy na podpromię?? Ciężko może być z odszukaniem się tam na miejscu:)
Koło soboty sie dogadamy tu na forum co do miejsca ustawki.
No pasowałoby się gdzieś wcześniej spotkac przed wjazdem na PDP :p
Pisac o ktorej i gdzie i wszystko byje git :D
Strony Poprzednia 1 … 46 47 48 49 50 … 73 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SM Terror - Podkarpacie
Wygenerowano w 0.062 sekund, wykonano 59 zapytań