691 Ostatnio edytowany przez Wojtkuuu (2014-03-15 16:18:13)

Odp: SM Terror - Podkarpacie

uncatchble napisał/a:

Panowie, może udało by się zmontować wtedy ekipę do zlotu SM na ślunsku? Ja do tego czasu raczej będę miał moto tylko zostaje sprawa z rodzicami :D.

U mnie sprawa małych kół, zgodę rodziców mam ;) O temacie już z Darkiem rozmawialiśmy, jest na tapecie.

Fight4Life napisał/a:

Polatamy :) Jak ktoś by  chciał to na weekend Majowy to zbieramy ekipę na wyjazd do Ukrainy jak się uspokoi lub jak nie to Rumunia motocykle w busy i jazda tam na miejscu :)

Nie dam rady w majowy wyskoczyć na taki wyjazd, mam w sobote obowiązkową impreze rodzinna :/ Ukraine odpuśćcie, do tego czasu nic sie nie wyjaśni. Wiem co mówie.

692

Panowie, jeździ ktoś z was na Torze Raptor na codzień :P od pon do pt?

Szukam kompana do jazdy offroad który ma możliwość transportu - oczywiście za opłatą.

Lub ktoś zna bezdroża Rzeszowa i podpowie jak dostać się praktycznie z boguchwały offem na tor :)

693

dev napisał/a:

Panowie, jeździ ktoś z was na Torze Raptor na codzień :P od pon do pt?

Szukam kompana do jazdy offroad który ma możliwość transportu - oczywiście za opłatą.

Lub ktoś zna bezdroża Rzeszowa i podpowie jak dostać się praktycznie z boguchwały offem na tor :)

Swego czasu wracałem polami ze Strzyżowa do Rzeszowa. W twojej okolicy jechałem koło tego płomienia gazowego w Niechobrzu, przejechałem na drugą stronę drogi (przez rzeczkę lubcza,obok zajezdni autobusowej) w kierunku, gdzie kończy się obecna granica rzeszowa-Bzianka, przeskakujesz na stronę Bzianki(sklep GS i przystanek autobusowy) polami dojeżdzasz do świlczy. Przejeżdzasz "czwórkę" koło stacji pkp swilcza jest droga wzdłuż torów, dojedziesz do ul borowej niedaleko warszawskiej. Tyle wiem, ale analizując uranizację bedzie problem z przekroczeniem wisłoka. Albo kierując sie w stronę tzrebowniska i z tamtej strony gdzies popróbować.
W tamtym roku widziałem jak wracali z toru obwodnicą... :)

https://vimeo.com/128136519

694

A jak jest z torem raptor ? Dalej czynny? Gdzie zgłosić chęć jazdy itd?
I wie ktoś moze gdzie jest tor supermoto, gdzie ogólnie można polatać sm blisko rzeszowa/ tarnowa ? :)

695

erykziele12 napisał/a:

I wie ktoś moze gdzie jest tor supermoto, gdzie ogólnie można polatać sm blisko rzeszowa/ tarnowa ? :)

W Tarnowie masz napewno Tor, [url]https://www.facebook.com/TorEstaNowodworze[/url]

Organizują nawet zawody SM 24-25 maja, post w innym dziale.

Co do Rzeszowa - owszem Raptor jest otwarty, najlepiej jak podjedziesz na miejsce tam masz tablice z numerami telefonów administratorów.

696

erykziele12 napisał/a:

[url]https://www.facebook.com/tor.motocrossowy.rzeszow?fref=ts[/url]

Jak będziesz na torze to jest tam tablica informacyjna i podane są nr tel. Trzeba zadzwonić i powiedzieć że jesteś na torze i chciałeś pojeździć. Najlepiej dzwonić do Piotra Morawskiego jego nr podany też jest tu na facebooku. To jest skarbnik i on zbiera kasę, ale też pierwszy raz na spróbowanie daje gratis jak z nim zagadasz  Jeżeli będziesz pierwszy raz na torze to pasowałoby żeby ktoś był i powiedział Ci podstawy jazdy po hopkach żebyś właśnie się nie zraził. Pozdro.

697

A tory supermoto ? Bo aktualnie mam założone oponki na sm i chciałbym w ten weekend podjechać i pośmigać ( [url]http://pogoda.onet.pl/prognoza-pogody/dzis/europa,polska,debica,9501.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=allonet1_wiadomoscisem_podkar&utm_term=%2Bpogoda%20%2Bdebica[/url] ) W weekend  20 stopni będzie (!) więc nie mogę zmarnować takiej okazji. I czy trzeba mieć na tor sm jakiś strój/prawko/ileś tam lat skończone, czy może wystarczy opiekun prawny w przypadku osoby niepełnoletniej ? :)

698

Brudasy jakie plany na weekend? Tor/las? Sobota/niedziela? %-)

699

Tor i las w sobotę i niedziele...    na rowerze co najwyżej w moim przypadku :|

700

Darek, ogarnij busa, kx'a na pakę i śmigamy po torze : D

701

Ja w oba dni chyba nie dam rady, aczkolwiek nie wykluczam ;) Wasik, tor? Mam na niego ciśnienie %-)

702

W piątek po robocie takie tam po wsi haha
a w sb i nd nakurwaim niestety asfalty :/
JESZCZE moze ktoś chętny na winnkielki ?

Terror Kitty Crew %-)

703 Ostatnio edytowany przez wasik (2014-03-20 23:31:25)

a nie chcesz w niedziele na biłgoraj pojechać ? : P

Wojtku, na tor załęże mam ochotę, ale że jesteśmy już ustawieni na lasy to zostaje opcja sobota popołudniu lub niedziela, bo z biłgorajem może być ciężko : >

704

Sorka że się wtrące nie na temat ale mam tu coś dla fanów DAKARU   Obczajta!

[url]http://tablica.pl/oferta/dakar-CID5-ID5mLTf.html#f81e14d111[/url]

PoDkArPaCiE kupujta! :P

Terror Kitty Crew %-)

705

kajman, pochwal się coś kupił!