Temat: *** KTM 450 SMR 2009 Road Legal - FOR SALE !!! ***
witka
przepraszam ze po ang mam nadzieje ze to nie problem jezeli kogos bardzo kole w oko moge to ogarnac
tutaj link co do ceny mozemy sie dogadac:
:P
pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Archiwum - Giełda » *** KTM 450 SMR 2009 Road Legal - FOR SALE !!! ***
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
witka
przepraszam ze po ang mam nadzieje ze to nie problem jezeli kogos bardzo kole w oko moge to ogarnac
tutaj link co do ceny mozemy sie dogadac:
pozdrawiam
aaaaa jezeli chodzi o kwestie transportu tez temat do przeskoczenia
mam pytanie trochę nie w temacie - czy musiales cos zmieniac przy dokladaniu lamp? (alternator, cewki) czy przednia i tylna lampa to sa oryginaly ktm? przymierzam sie do przerobki mojego smr'a na road legal...
maszyna piękna - jak ktoś napisal na 17" - lepsza niz z salonu :)
siemka apropos ludzi z 17" masa debili znam kupe ludzi z tego srodowiska zasada jedna tam panuje kupic bardzo tanio odczekac swoje i albo sprzedac na czesci albo w calosci i zrobic kase wiec dlatego ogrom prymitywnych komentarzy...... a druga sprawa boli angoli ze takie Poluski jak my mozemy miec i smigach na lepszych bajkach niz oni sami wiadomo zal dupe sciska
oka wracajac do tematu SMR
lampy i wszystkie podsespoly do postawienia smr'a na droge oryginalne czesci ktm exc, jezeli chodzi o ladowanie nic nie musisz dotykac bo modele od 2008 mialy swoje ladowanie
wiazka w moim tez oryginalna jest od exc ale musisz przerobic zeby podeszla pod ecu wiec jak chcesz to nawet migacze mozesz podlaczyc
jest troche dlubania ale efekt koncowy jak widac
pozdro
jestes w stanie wrócic z oryginalna wiazka ? i jak z transportem mozna to zorganizowac , moze byc PW
siemka Cross tak jak wspominalem jezeli chodzi o wiazke z 2-ch zostala zrobiona 1-na ale naprawde w niczym to nie przeszkadza wszystko powypinasz i luz
lezeli chodzi o transport czesto wysylam do PL przez firme DELTATRANS baze maja na Galeczki w Chorzowie powinienes znac albo mam kumpla ktory ci to przytagra ale wszelakie kosztra transportu pokrywa kupujacy ja moge pomoc zalatwic rabat i zadbac ze moto dojedzie do PL nie musniete
daj jakis kontakt do siebie bo mam kilka pytan
masz na ebayu telefon podany mozesz zadzwonic !!!!
no to moze troszke fotek jak przystalo na porzadne ogloszenie :P
i kolejne :)
ale cukiereczek :)
Szprzet jest jak nówka, tylko lepiej doposażony niż z fabryki :) , dotarty i serwisowany przez Kevtech.
Szczęśliwy nowy właściciel będzie jako nieliczny miał zarejestrowany i legalny na drogę smr :cool:
Chyba się zakochałem ;)
Ten wydech akrapa to jakaś poezja i pewnie też tak zajebiście gada jak wygląda :D
Radziol usuń te fotki bo nie odejdę sprzed monitora :D
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Archiwum - Giełda » *** KTM 450 SMR 2009 Road Legal - FOR SALE !!! ***
Wygenerowano w 0.033 sekund, wykonano 66 zapytań