Odp: *** KTM 450 SMR 2009 Road Legal - FOR SALE !!! ***
hehe, ja też mam problem z wyłączeniem tych fot ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Archiwum - Giełda » *** KTM 450 SMR 2009 Road Legal - FOR SALE !!! ***
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
hehe, ja też mam problem z wyłączeniem tych fot ;)
jak bys mógł sie dowiedziec ile wyjdzie przesyłka deltą byłbym wdzieczny ja na dniach postaram sie pochytac kogos kto mi przeglad zerowy w kraju zrobi i jak juz bd miał jasna sytuacje to bedziem działac ;)
ceny nie znam, ale powiem że jak zajebałem z szafką łazienkową która poszła do DE to właśnie Delta okazała się najtańszym transportem i wszystko grało bo kilka razy już tak robiliśmy.
no to moze troszke fotek jak przystalo na porzadne ogloszenie :P
Panowie na 1... 2... 3 ....trzepiemy się !! :D
jak bys mógł sie dowiedziec ile wyjdzie przesyłka deltą byłbym wdzieczny ja na dniach postaram sie pochytac kogos kto mi przeglad zerowy w kraju zrobi i jak juz bd miał jasna sytuacje to bedziem działac ;)
no problem do wtorku najpozniej bedziesz znal cene ale z tego co sie orientuje cena bedzie ok 200£-300£ ale daj czasu aby to potwierdzic :P
pytanie z dostawa do domu czy odbior wlasny na Galeczki? bo moze bedzie taniej i ominiemy niezbedne przeladowywanie moto :)
ni spoko moge sobie to odebrac na galeczki
RADZIOL pw sprawdź:)
co do przesylki na galeczki Cross koszt 180£
SPRZEDANY !!!!!
cross jest nowym nabywcą ??
niestety nie , problemem było by wprowadzenie sprzetu do firmy :/
cross jest nowym nabywcą ??
nie ale napewno niebawem nowy nabywca sie pochwali :) ale to juz pozostawiam jemu!
maciejwra :) ??
nie nie:) gdybym nie miał to juz by płynął do mnie:]
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Archiwum - Giełda » *** KTM 450 SMR 2009 Road Legal - FOR SALE !!! ***
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 72 zapytań