1

Temat: Kryte tory ?

Miał ktoś styczność gdzie trenujecie w zimie? myśmy z predatorami byli ostatnio na Daytonie w Tarnowie ciasno ale bardzo technicznie nawierzchnia średnia ale dało się potrenować macie jakieś podpowiedzi i sprawdzone dobre do sm miejscówki ? może kto by się chciał z nami ustawiać zawsze taniej wyjdzie :)

Pracuję i żyję w Polsce dzięki bogu i rodzicom  było mnie stać na SX 520  :D  i na pamiętne REJU ...o i rinkon 680 .. to dzięki rodzicom i sąsiadce :D

2

Odp: Kryte tory ?

SmX napisał/a:

Miał ktoś styczność gdzie trenujecie w zimie? myśmy z predatorami byli ostatnio na Daytonie w Tarnowie ciasno ale bardzo technicznie nawierzchnia średnia ale dało się potrenować macie jakieś podpowiedzi i sprawdzone dobre do sm miejscówki ? może kto by się chciał z nami ustawiać zawsze taniej wyjdzie :)

Widziałem jak trenujecie.
Ktoś z Was ma Honde od Damiana z Dyno-tech?

Trenujemy co weekend w Tarnowie ale na innym obiekcie.
Daytona to lipa. Nie ma żadnej przyjemności z jazdy.
Poszukaj na You tube. tarnów supermoto

Co do ewentualności skorzystania z treningów z nami musisz się kontaktować z Senso ( gość z forum).

# 545
TM  Racing 450
Kawasaki KX250F

3

SmX napisał/a:

Widziałem jak trenujecie.
Ktoś z Was ma Honde od Damiana z Dyno-tech?

Trenujemy co weekend w Tarnowie ale na innym obiekcie.
Daytona to lipa. Nie ma żadnej przyjemności z jazdy.
Poszukaj na You tube. tarnów supermoto

Co do ewentualności skorzystania z treningów z nami musisz się kontaktować z Senso ( gość z forum).

# 545
TM  Racing 450
Kawasaki KX250F

4

byl pomysl na wyjazd do Niemiec wiekszej ekipy , tam ponoc jest gdzie polatac ;)

KTM SMR 450 - samoobsługowa hurtownia frajdy!!!

5

Imola Piaseczno  :rolleyes:
[url]http://www.youtube.com/watch?v=p6JG0VSWTqM[/url]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=ezYluGZFppI[/url]

Husaberg FS650 > Husaberg FS570 :D > KTM 950SM