Temat: badania techniczne
Czy ktos z was robil w Warszawie badania techniczne swojego moto ?
Macie jakies sprawdzone dobre miejsca do badan ... szybko - bez problemu... najlepiej byloby w okolicach mokotowa ?
pzdr
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » badania techniczne
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy ktos z was robil w Warszawie badania techniczne swojego moto ?
Macie jakies sprawdzone dobre miejsca do badan ... szybko - bez problemu... najlepiej byloby w okolicach mokotowa ?
pzdr
swego czasu też miałem podobny problem. pojechałem na początek do serwisu volvo na garażowej lub okolice, tam powiedział mi pan Henio że za głośny wydech i chciał wbić negatywa więc raczkiem się wycofałem obiecując zmianę wydechu więc tam nie polecam jeździć bo w tym roku byłem ponownie (tak wyszło bo nie miałem czasu a tam nie ma nigdy oklejek) skuterem i pan Edzio przyczepił się o stelaż do szyby a szyby nie było więc musiałem go szybko zdjąć kaszanka wyszła bo mnie przepuścił koleś co przyjechał garbem na przegląd. wracając do tematu pojechałem w zeszłym roku tym samym motocyklem w ten sam dzień an Kłobucką i tam pan Zenek stwierdził że mam trochę za głośny wydech ale może być możesz tam spróbować. nie to żebym polecał ale można podjechać.
pozdro.
ja byłem przy wale miedzeszyńskim i mam bardzo dobre wspomnienia: [url]http://www.stacjakontrolipojazdow.pl/[/url]
a ostatnim razem robiłem na ursynowie w sggw i mam jeszcze lepsze wspomnienia ;)
[url]http://www.miplo.pl/point.php?p=a3189pmm[/url]
ul. parowcowa na włochach wszystkie angliki przechodzą bez problemu
moze faktycznie angliki przechodza.... ale SMow nie polecam tam robic
przyczepnianie si e,ze zamiast 96 dB jest 101 dB :) ( i to na wolnych obrotach) ... a w dodatku przez pomylke mi na rok wbil
...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » badania techniczne
Wygenerowano w 0.038 sekund, wykonano 80 zapytań