1

Temat: Tor Radom w niedzielę

Siemanko
pytałem się o możliwość i koszty wynajęcia toru w niedzielę, różowo to nie wygląda koszt 2196zł za dzień jeśli będzie do 30 osób :D oraz 2440 powyżej 30 os. do tego 200zł ubezpieczenie wykupione na jakąś firmę (wymagany regon) i 150zł za pilnowanie imprezy dla pracownika klubu. Jak uczy nas historia Warszawskich treningów trudno będzie znaleźć 10 osób które poza deklaracją rzeczywiście będą chciały w takim projekcie uczestniczyć czyli raczej taka opcja odpada niestety.

Natomiast pytałem wstępnie czy jest możliwość wynajęcia toru na kilka godzin w niedzielę żeby zorganizować treningi supermoto, jeśli napiszemy podanie, zorganizujemy się w jakąś grupę to może na kilka godzin też by dało radę za relatywnie mniejszą kasę co wy na to??

Jeśli zbierze się odpowiednia grupa ludzi (około 10 pewnych osób) to mogę coś zacząć robić w tym kierunku.

Pozdro.

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

2 Ostatnio edytowany przez rodman (2010-04-16 13:56:11)

Odp: Tor Radom w niedzielę

Jeśli chodzi o mnie i o Franza to nam 100 razy bardziej odpowiadałyby takie kilkugodzinne treningi supermoto  w Radomiu w niedziele, więc już jest nas trzech :)
Wydaję mi się ze w niedziele łątwiej może być zgrać te 10 0sób, bo wolnego w pracy nie trzeba brać i z ewentualnym skołowaniem transportu też bedzie łatwiej, busy w niedziele nie pracują i odpoczywają.
Jeśli te niedzielne spotkania wypalą to my dysponujemy busem ( na pakę wchodzą 3 sztuki na luzaku) ale zawsze też możemy jakąś przyczepę zaciągnąć na miejsce ( przyczepy nie mamy)

Tak więc mobilizować się Panowie i Panie bo teraz już nie napiszecie ze praca i problem z transportem  :D

DR-Z 400ESM sold

3

rodman napisał/a:

Jeśli chodzi o mnie i o Franza to nam 100 razy bardziej odpowiadałyby takie kilkugodzinne treningi supermoto  w Radomiu w niedziele, więc już jest nas trzech :)
Wydaję mi się ze w niedziele łątwiej może być zgrać te 10 0sób, bo wolnego w pracy nie trzeba brać i z ewentualnym skołowaniem transportu też bedzie łatwiej, busy w niedziele nie pracują i odpoczywają.
Jeśli te niedzielne spotkania wypalą to my dysponujemy busem ( na pakę wchodzą 3 sztuki na luzaku) ale zawsze też możemy jakąś przyczepę zaciągnąć na miejsce ( przyczepy nie mamy)

Tak więc mobilizować się Panowie i Panie bo teraz już nie napiszecie ze praca i problem z transportem  :D

Też od maja co niedziele się piszę na niedziele!!!! Mam przyczepkę i samochód

SMR 505

4

czyli jakby była równa 30 to w 85 zetach od motóra sie mieści;)

http://www.youtube.com/watch?v=bd0CplGxOEE

lewa w góre;)

5

Mi też ta niedziela odpowiada. Mam motocykl dwóch riderów oraz przyczepę.
A jak trzeba to i pismo z AK Polski można wystosować ;)

www.propitbike.pl

6

Ja też się piszę na niedzielę.

jakubek

7

tak jak pisze Rodman niedziela jest duzo lepszym dniem, no chyba ze akurat bede trzeźwiał po jakimś weselu a z tego co mi ukochana wspominała to w tym sezonie beda trzy...

tak czy tak ta niedziela mi pasi

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

8

Cieszy mnie że wykazujecie zainteresowanie tematem. Przez weekend postaram się sklecić jakieś zgrabne pisemko i w przyszłym tygodniu wyślę do AK Radom. Może od maja uda się coś zorganizować.

9

Mi tez pasuja niedziele. Nie moge zadeklarowac, ze bede co tydzien ale w ogolnym przypadku jestem jak najbardziej za.

10

Ja też chętnie pisał bym się na takie imprezy niedzielne jest jednak szkopuł  :(  nie  mam prawka :cool:  a kilka kilosów jest ..  busa mogę udostępnić lecz trzeba by było zebrać się np. w 3/4 z okolic Bielska-Białej i razem pomykać dziś suke włożyłem na supermociaki wiec aż mnie wygina za jakimś torem  :D jak by co koledzy z bb walic na priva ps . trzeba jakoś specjalnie przygotować moto na takie treningi ??

Pracuję i żyję w Polsce dzięki bogu i rodzicom  było mnie stać na SX 520  :D  i na pamiętne REJU ...o i rinkon 680 .. to dzięki rodzicom i sąsiadce :D

11 Ostatnio edytowany przez paolo (2013-03-31 10:13:31)

.

12 Ostatnio edytowany przez predator308 (2010-04-18 10:25:52)

SmX napisał/a:

Ja też chętnie pisał bym się na takie imprezy niedzielne jest jednak szkopuł  :(  nie  mam prawka :cool:  a kilka kilosów jest ..  busa mogę udostępnić lecz trzeba by było zebrać się np. w 3/4 z okolic Bielska-Białej i razem pomykać dziś suke włożyłem na supermociaki wiec aż mnie wygina za jakimś torem  :D jak by co koledzy z bb walic na priva ps . trzeba jakoś specjalnie przygotować moto na takie treningi ??

My z bratem jestesmy z bielska, jak masz tronsport to spoko, jestesmy na tak,obaj mamy prawo jazdy, jak cos to pisz

13

To jak senso i paolo są na tak w niedziele... to ja jestem wraz z nimi;)

http://www.youtube.com/watch?v=bd0CplGxOEE

lewa w góre;)

14

Niby wspominalem ze Radom mi pasuje ale teraz bedzie dowod na pismie :)

15 Ostatnio edytowany przez Bondek (2010-04-22 12:34:22)

Dzwoniłem dzisiaj do Automobilkubu Radomskiego w sprawie pisma wysłanego w poniedziałek, z tego co pani mi powiedziała to różowo nie jest.
Z informacji jakie uzyskałem wynika że, wszystkie treningi motocyklowe zostały zawieszone po poniedziałkowym wypadku do czasu wyjaśnienia sprawy uszkodzonej bramy, zapewne chodzi o koszty naprawy. W każdym razie tematu nie odpuszczam i dalej będę starł się coś zrobić w tym kierunku.

Pozdrawiam.