1

Temat: Wypożyczę SUPERMOTO

Cześć w zeszłym roku miałem poważny dylemat co i dlaczego kupić.
Bałem się wyłożyć kase na motocykl/dyscyplinę która mi się może nie spodobać.
Jednak stało się wpadłem jak sliwka w kompot.

Wszystkim którzy mają podobne wątpliwości oferuję wynajem motocykla którym w sezonie 2009 zdobyłem 4 miejsce w Pucharze Polski.

aa barrdzo ważne jest to 250 ccm czyli jakieś 36 koni mocy czyli idealne zestawienie mocy i masy na początek przygody z SUPERMOTO

http://img63.imageshack.us/img63/5084/cccclx.jpg

cena do uzgodnienia na priv

www.propitbike.pl

2

Odp: Wypożyczę SUPERMOTO

ja tam bym mojej suczki nikomu pod nogi nie podstawil  :cool:

co to za mociak? jakas kawa...

3

A ja sądzę że jest to naprawdę fajny pomysł i idealna alternatywa dla kogoś kto chce rozpocząć swoją przygodę z SM i poznać smak zawodów na dobrze przygotowanym motocyklu. Myślę że jeśli cena i warunki będą atrakcyjne to nie powinno być problemu ze znalezieniem chętnych.  ;)

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

4

cykl to kawasaki kxf 250 ( czterosów )

Nie chodzi tylko o zawody ale przedewszystkim treningi np w warszawie lub jutrzejszy w radomiu lub każdy inny na który będę jechał. To znaczy że przygotowanie i transport motocykla masz załatwiony nawet kombi mogę wypożyczyć ;)

Także jak są zainteresowani to zapraszam

www.propitbike.pl

5

ten chłopak ma dobre serce:D

320mm Supermoto Racing rotor orange motomaster flame bitch  :D

6

pożyczanie kombinezonu to już prawdziwy hardcore.

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

7

Bondek napisał/a:

pożyczanie kombinezonu to już prawdziwy hardcore.

nie przesadadzaj wiem ze jest złachany ale za to porzadnie wyprany. Pozatym jak ktoś nie ma ciuchów to używany kawałek cielecej skóry jest lepszy niz zdarta ludzka skóra :P

www.propitbike.pl

8

Trochę to nie sportowe zachowanie Psatp z twojej strony  :cool: .
Załóżmy, że wypożyczę od ciebie supermoto oraz kombinezon (waże 95kg więc akurat słabo to widzę hehe ). Zrobię kilka kółek na torze, będę miał radochę i załapię bakcyla. Konsekwencją będzie kupno czegoś do ścigania, czyli zapewne jak większość 450 ccm. Przyjadę na zawody, a ty na 3 kółku dasz mi dubla na swojej 250-tce. Wtedy już tylko Ty będziesz miał radochę hehe.

BTW. Pomysł masz bardzo fajny w kierunku promowania supermoto i popieram go w całości :)

P_anowie
Z_abijajacy
M_arzenia

9

hehe takie zycie  :cool:

psatp ale chyba masz 2 moto zeby nie siedziec i patrzec jak ktos szlifuje twoja kawe tylko go dublowac hm?