316

Odp: SUPERMOTOWCY :) ŁÓDŹ - ktoś lata po Łodzi

W prawym górnym rogu jest przycisk "Dodaj do subskrybcji"
Po dodaniu automatycznie dostaje się powiadomienie na maila, gdy ktoś odpowie w wątku.

Grupa na FB jestem jak najbardziej za, ponieważ tutaj nie dostaje się powiadomienia o odpisaniu na prywatną wiadomość. Łatwiej i skuteczniej będzie się skontaktować z 1 osobą. Masz inicjatywę, to zrób tą grupę, podaj tutaj linka, zrób to, póki jeszcze masz ambicje :).

317

Ja akurat średnio to widze jeśli chodzi o moją osobe, ale krytykować nie mam zamiaru... najwyzej bede szukał kontaktu tylko dzwoniąc do znajomych.

Yamaha TT600R=> KTM 525EXC/SM=> KTM SXF250=> KTM EXCR 530 FACTORY '11 obecnie w wersji SM :)

318 Ostatnio edytowany przez Black-Jack (2014-03-02 21:56:45)

asajda89 napisał/a:

co wy na to jakbyśmy utworzyli grupe na fb ? SM LDZ ? gdzie kazdy z lodzi móglby na przyklad napisac ze idzie polatac, wtedy kazdy z nas dostal by wiadomosć ze ktos z nas jezdzi i tak moglbysmy sie jakos umawiac na miescie ? myślicie że ma to sens ? teraz kazdy ma już telefon z interenetem i pewnie fb na telefonie wiec bedzie to wygodny sposob komunikacji, co wy na to  ?

jestem jak najbardziej za! bo fakt wchodzenie na forum na komorce nie nalezy do przyjemnych.

jak ktos nie posiada konta na tym społecznym gó*nie ;) to pozostaje telefon lub sms wiec tez mysle ze damy rade.

319

[url]https://www.facebook.com/groups/1476027459283586/[/url]
nie wiem czy to ten link
w kazdym razie grupa nazywa sie SM LDZ
zapraszam

wr450f enduro, wiosną supermoto :)

320

[url]https://www.facebook.com/groups/smldz/[/url]

321

Fajnie, że w Łodzi coś się dzieje, rozwija, przybywa ludzi śmigających na SM :) Szkoda tylko, że ja raczej ten sezon mam stracony i dopiero w przyszłym będę mógł polatać ; d

Jedni zbierają znaczki, Drudzy chodzą do kina... A MY LUBIMY, JAK NAM SKACZE ADRENALINA!

322

Frager, pocieszę Cię... ja też :(
Wpis do grupy na FB poszedł ;) Można jakieś foto zamieszczać jak by co? :P

SMC 625 '04 -> TDM900 -> ...??
https://www.bikepics.com/pics/2013/02/14/bikepics-2516302-full.jpg

323

Ode mnie tez poszło...

Yamaha TT600R=> KTM 525EXC/SM=> KTM SXF250=> KTM EXCR 530 FACTORY '11 obecnie w wersji SM :)

324

zajebiscie się cieszę, że jest nas coraz więcej, zapraszam wszystkich :D jak tylko zrobi się pogada zaczną sypac się posty " KTO DZIŚ LATA PO MIEŚCIE ? " :D już się nie mogę doczekać :)

325

ja wczoraj zaliczyłem uslizg przedniego koła na "kolanku" na włokniarzy , na szczescie podparcie noga wystarczylo...a jechalem oddac na przeglad na profi takze bylo blisko przykrej niespodzianki , asfalt pełen syfu i póki co nie ma co szaleć , dzisiaj czekam na telefon od nich czy juz mam odbiór ,

michal_lc4 i Frager , kontuzje czy braki sprzętowe/czasowe Wam dolegają ?
jak wszyscy latali rok temu to ja sprzetu szukalem i 900km zrobilem w sezonie, teraz jak sie sam zawziałem, ze kazda wolna chwile chce polatać to słysze takie złe wiesci ;)
mam nadzieje ze jednak sie gdzies tam zobaczymy chociaz na ploty przy popoludniowej herbacie ;)

jak odbiore dzisiaj sprzęta to pochwale sie w odpowiednim dziale fotografią.

326 Ostatnio edytowany przez michal_lc4 (2014-03-07 18:31:42)

Black-Jack napisał/a:

Kontuzje, otwarte złamanie podudzia w październiku na zakończenie sezonu :( Nie moge go wyleczyć, w lipcu następna operacja. Długo by opowiadać, ale to na wspomnianej herbacie ;) Żebyś wiedział jak w zeszłym roku zrobiłem ponad 15 tyś od maja do października i nie szło nikogo wyciągnąć na moto (na supermoto) :P tak w tym roku będzie pewnie wysyp. Ale ja się pozbieram w końcu :P

SMC 625 '04 -> TDM900 -> ...??
https://www.bikepics.com/pics/2013/02/14/bikepics-2516302-full.jpg

327

michal_lc4 napisał/a:
Black-Jack napisał/a:

Kontuzje, otwarte złamanie podudzia w październiku na zakończenie sezonu :( Nie moge go wyleczyć, w lipcu następna operacja. Długo by opowiadać, ale to na wspomnianej herbacie ;) Żebyś wiedział jak w zeszłym roku zrobiłem ponad 15 tyś od maja do października i nie szło nikogo wyciągnąć na moto (na supermoto) :P tak w tym roku będzie pewnie wysyp. Ale ja się pozbieram w końcu :P

bedziemy czekac

328

Dzisiaj pol łodzi zjezdzilem i zadnego SM ani widu ani słychu.
Pogoda bajeczna ,ale ponoć do jutra....

329

Poczatki sa trudne... Trzeba sie jakoś zdzwaniać zgadywać. Ja sie szykuje na jezdzenie w okresie swiątecznym jeśli pogoda i inne sprawy dopiszą...

330

jak tylko jutro wyjdzie słońce odpalam moto i jazda :) najwyżej będę jeździł między kroplami :)