301

Odp: SUPERMOTOWCY :) ŁÓDŹ - ktoś lata po Łodzi

co jest chlopaki:) sezon zamknięty ?

302

Kości się zrastają, jak na razie ;)

SMC 625 '04 -> TDM900 -> ...??
https://www.bikepics.com/pics/2013/02/14/bikepics-2516302-full.jpg

303

Michał tu chyba nikt nie wycina rozmow:))))

304

Oj przepraszam ja rozpocząłem sezon 6-go stycznia :)  (na brudasach) zobaczymy jak to bedzie w dalszej perspektywie z czasem, ale chęci są wielkie. No i SM już w zasadzie na ukończeniu... A co do rozmów to faktycznie cienko jakoś to idzie... Chyba jest nas mało..

Yamaha TT600R=> KTM 525EXC/SM=> KTM SXF250=> KTM EXCR 530 FACTORY '11 obecnie w wersji SM :)

305 Ostatnio edytowany przez docent (2014-01-22 07:46:24)

na razie na etapie szukania moto...

Jeśli napisałem post dłuższy niż dwa zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie :D

KTM EXC 525

306

O Martinez w trzech kroli sezon otworzył:)) to sie chwali:) Ważne aby chęci były:)

307 Ostatnio edytowany przez Black-Jack (2014-02-16 16:26:00)

jeszcze tydzien -dwa , dobry deszcz popada i mozna latać panowie.

308 Ostatnio edytowany przez nildur (2014-02-16 23:06:02)

Black Jack dziękuję za nadzieję!

Mam nadzieję poznać z Łodzi prawie wszystkich użytkowników supermoto, aby w sezonie 2015 być pewnym przyszłego zakupu.

W zeszłym sezonie 2013 z powodu złamania miałem 3 miesięczną przerwę. Dzięki temu doświadczeniu mam nadzieję, że w tym (tfu tfu! odpukać) sezonie nie będzie żadnych powodów na których sezon byłby krótszy. Sporo mnie to nauczyło.

Życzę wszystkiego najlepszego wszystkim motocyklistom! Sezon tuż tuż! Ja sobie na razie na rowerze mykam :)

P.S
Black-Jack jako jedną z nielicznych w Polsce mamy tutaj jedną dziewczynę, tak więc nie tylko panowie :) !

309

Witam ponieważ luty dobiega już końca, temp w ciągu dnia przekracza 10 stopni, słońce swięci nam na drogi :) poponuję mały meeting rozpoczynający sezon. Ja jeżdzę już na swojej DRZcie ( świerzy zakup ) i bardzo chętnie poznam smowców latających po łodzi.
Co wy na to ?
Proponuję spotkać się w sobotę koło 15 na dellu! Co wy na to ? ktoś chętny ? ja będę na 100%

wr450f enduro, wiosną supermoto :)

310

Przeglądałem twoje posty i natknąłem się na zdjęcie twojego sprzętu asajda89 i... jest super! Coś pięknego! Nie mogę się z Tobą spotkać, bo nie będę mógł potem spać myśląc o twojej DRZ.

Ja startuje sezon jak temperatura nie będzie schodzić poniżej zera. Trzymam moto na zewnątrz i troszkę mi go szkoda, ale to w sumie nie ważne, bo muszę podjechać do Grotnik bo buty i kupić rękawice bo jedną zgubiłem. Jak już wszystko skompletuję, dam znać, że jestem gotów :). Przed kwietniem to będzie na pewno.

Dla tych co już jeżdżą, tylko jeździjcie ostrożnie :)!

311

asajda89 napisał/a:

Proponuję spotkać się w sobotę koło 15 na dellu! Co wy na to ? ktoś chętny ?

Ja jestem bardzo chętny ale kurde się nie zrosłem przez zimę i kolejna operacja wstępnie na lipiec planowana (polski NFZ w dupe jego mać) W sobote na Dellu to nikogo nie będzie :P Podjedź w niedziele kolo 20'ej to jakaś ekipa Łódzka na pewno będzie się kręcić, ale nie licz że spotkasz kogoś na SM, he he :)

SMC 625 '04 -> TDM900 -> ...??
https://www.bikepics.com/pics/2013/02/14/bikepics-2516302-full.jpg

312

michal_lc4 napisał/a:
asajda89 napisał/a:

Proponuję spotkać się w sobotę koło 15 na dellu! Co wy na to ? ktoś chętny ?

Ja jestem bardzo chętny ale kurde się nie zrosłem przez zimę i kolejna operacja wstępnie na lipiec planowana (polski NFZ w dupe jego mać) W sobote na Dellu to nikogo nie będzie :P Podjedź w niedziele kolo 20'ej to jakaś ekipa Łódzka na pewno będzie się kręcić, ale nie licz że spotkasz kogoś na SM, he he :)

to to wiem :) dlatego wlasnie nie chce spotykac sie w niedziele... chcialbym skrzyknąć wszystkich na SM :) trzeba zacząć latać ekipą

SM LDZ !!!!!!

313

fajnie byłoby zobaczyć Was i Wasze sprzęty , ale ja ostatni serwis moto mam 6 marca i od wyjazdu z niego zaczynam sezon
póki co czekam na porządny deszcz i chyba wymodliłem bo za oknem leje ;)
niech syf sie zmywa z czarnego i meeting trza zrobić :>

314

Ja siedze w Belgii ale na wielkanoc planuje zacząc sezon SM, bo w terenie juz sporo latałem w tym roku ;) Bedziemy w kontakcie. Fajnie jak byśmy podali nr tel bo na forum nie zawsze jest czas. Mój 609-556-336

Yamaha TT600R=> KTM 525EXC/SM=> KTM SXF250=> KTM EXCR 530 FACTORY '11 obecnie w wersji SM :)

315

co wy na to jakbyśmy utworzyli grupe na fb ? SM LDZ ? gdzie kazdy z lodzi móglby na przyklad napisac ze idzie polatac, wtedy kazdy z nas dostal by wiadomosć ze ktos z nas jezdzi i tak moglbysmy sie jakos umawiac na miescie ? myślicie że ma to sens ? teraz kazdy ma już telefon z interenetem i pewnie fb na telefonie wiec bedzie to wygodny sposob komunikacji, co wy na to  ?