1

Temat: Artykuł o lubelskim torze

Do poczytania

[url]http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100301/LUBLIN/632383967[/url]

jakubek

2

Odp: Artykuł o lubelskim torze

Można się było tego spodziewać, że jak pozwolą wybudować bloki, to będzie rychły koniec toru.

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

3

... ale radni zdecydowali zmienic plany hahahah to są najlepsze bajery .
Jak maja 17  ha to niech robia Polskie Pleven :D

motoslide.com

4

I to jest słuszna koncepcja!

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

5

A ja mam już plan  :D  Znajdziemy 50 wiernych Supermoto Zapaleńców którzy miesięcznie będą przeznaczać 100zł ze swoich zarobków na rzecz toru toru SM w Polsce :P i już w roku 3686 będziemy mogli(no może nie my) śmigać w winklach.. tyle że będzie trzeba zaangażować w to nie jedno pokolenie naszych dzieci i ich dzieci itd.

Możemy także liczyć na: dodatkowe datki, większe, wpłaty i wówczas przerażajaca liczba lat pozostałych do budowy będzie sukcesywnie spadać :cool:

Pozdroooo :rolleyes:

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

6

niedawno w metrze ukazał się artykuł o planach budowy centrum sportów motorowych przez Tomka Kuchara na starym lotnisku w Debrznie. Niestety już sprawdzałem będzie to ponad 350 km od Warszawy :(

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

7

Bart03 napisał/a:

A ja mam już plan  :D  Znajdziemy 50 wiernych Supermoto Zapaleńców ...

Aby znaleźć 50 wiernych Supermoto Zapaleńców trzeba by z połowę z nich szukać za granicą ;/

Crazy pozdrawia

8 Ostatnio edytowany przez mg84 (2010-03-02 10:11:18)

Crazy_Russian napisał/a:
Bart03 napisał/a:

A ja mam już plan  :D  Znajdziemy 50 wiernych Supermoto Zapaleńców ...

Aby znaleźć 50 wiernych Supermoto Zapaleńców trzeba by z połowę z nich szukać za granicą ;/

a ja myślę żeby się znalazło 50 wiernych SM :D

KTM SMR 450 - samoobsługowa hurtownia frajdy!!!

9

Myślę że jest ratunek, taki że obiekty do SM zostaną zaliczone do przedmiotów kultu maryjnego, takich obiektów nikt nie śmie ruszyć. Przy okazji będzie załatwiony raz na zawsze spokój z funduszami, z hektarami terenów do wykorzystania, z nagłośnieniem przez media. Można by organizować międzyparafilane zawody na zasadzie "pogoń za lisem", ale w wersji "wyprzedź szatana i skop mu dupę". Na początku tej jasnej drogi rozwoju Polskiego SM, mogę jeździć w sezonie 2010 w komży i koloratce.

Husqa SM 450 R 08`, Husqa CR 250 82`,  Beta Zero 125 91`

10

Bondek napisał/a:

niedawno w metrze ukazał się artykuł o planach budowy centrum sportów motorowych przez Tomka Kuchara na starym lotnisku w Debrznie. Niestety już sprawdzałem będzie to ponad 350 km od Warszawy :(

ale 100 od Gdańska

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

11

ps! ja tego nie kumam! ktoś qrwa wie ze kupuje chate koło toru, płaci za nią mniej a później się dziwi ze jest hałas i protestuje!!

Analogiczna sytuacja jest w Poznaniu! qrwa leśne dziadki pokupowały sobie chaty za 1/2 ceny koło lotniska i toru a teraz protestują, że za głośno i przenieść lotnisko i zlikwidować tor... Wiedzą na co się pisali i trzeba mieć takich ludzi w <dupa>

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

12

tegma napisał/a:

Analogiczna sytuacja jest w Poznaniu! qrwa leśne dziadki pokupowały sobie chaty za 1/2 ceny koło lotniska i toru a teraz protestują,

Swoją drogą ciekawe czy do super wypaśnych F16 będą db killery montowali w związku z tymi  protestami okolicznych mieszkańców :D

DR-Z 400ESM sold

13

tegma napisał/a:

Analogiczna sytuacja jest w Poznaniu! qrwa leśne dziadki pokupowały sobie chaty za 1/2 ceny koło lotniska i toru a teraz protestują, że za głośno i przenieść lotnisko i zlikwidować tor... Wiedzą na co się pisali i trzeba mieć takich ludzi w <dupa>

Elektorat. Nie moga miec ich w dupie. Pozbieraja podpisy pod petycja i tyle bedzie z toru.
Normalka-"kupimy taniej chate, a potem sie pomysli jak sie pozbyc toru, w koncu duzo nas bedzie, czyli damy rade"

Crazy pozdrawia

14

rodman napisał/a:
tegma napisał/a:

Analogiczna sytuacja jest w Poznaniu! qrwa leśne dziadki pokupowały sobie chaty za 1/2 ceny koło lotniska i toru a teraz protestują,

Swoją drogą ciekawe czy do super wypaśnych F16 będą db killery montowali w związku z tymi  protestami okolicznych mieszkańców :D

W związku z obecnością w mojej okolicy w/w F16, nie mam żadnych wyrzutów sumienia odnośnie moich wydechów. Niestety lotnisko na którym stacjonują te hałaśliwe samolociki to nie to sąsiadujące z torem.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

15

Okazuje sie ze w bezposrednim sasiedztwie toru buduja nowy kosciol i stad cale zamieszanie z torem  :rolleyes: Myslicie ze da sie tym tematem zainteresowac PZM? W koncu na tym torze co roku odbywa sie eliminacja mistrzostw polski SM.