Temat: Artykuł o lubelskim torze
Do poczytania
[url]http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100301/LUBLIN/632383967[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Artykuł o lubelskim torze
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Do poczytania
[url]http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100301/LUBLIN/632383967[/url]
Można się było tego spodziewać, że jak pozwolą wybudować bloki, to będzie rychły koniec toru.
... ale radni zdecydowali zmienic plany hahahah to są najlepsze bajery .
Jak maja 17 ha to niech robia Polskie Pleven :D
I to jest słuszna koncepcja!
A ja mam już plan :D Znajdziemy 50 wiernych Supermoto Zapaleńców którzy miesięcznie będą przeznaczać 100zł ze swoich zarobków na rzecz toru toru SM w Polsce :P i już w roku 3686 będziemy mogli(no może nie my) śmigać w winklach.. tyle że będzie trzeba zaangażować w to nie jedno pokolenie naszych dzieci i ich dzieci itd.
Możemy także liczyć na: dodatkowe datki, większe, wpłaty i wówczas przerażajaca liczba lat pozostałych do budowy będzie sukcesywnie spadać :cool:
Pozdroooo :rolleyes:
niedawno w metrze ukazał się artykuł o planach budowy centrum sportów motorowych przez Tomka Kuchara na starym lotnisku w Debrznie. Niestety już sprawdzałem będzie to ponad 350 km od Warszawy :(
A ja mam już plan :D Znajdziemy 50 wiernych Supermoto Zapaleńców ...
Aby znaleźć 50 wiernych Supermoto Zapaleńców trzeba by z połowę z nich szukać za granicą ;/
Bart03 napisał/a:A ja mam już plan :D Znajdziemy 50 wiernych Supermoto Zapaleńców ...
Aby znaleźć 50 wiernych Supermoto Zapaleńców trzeba by z połowę z nich szukać za granicą ;/
a ja myślę żeby się znalazło 50 wiernych SM :D
Myślę że jest ratunek, taki że obiekty do SM zostaną zaliczone do przedmiotów kultu maryjnego, takich obiektów nikt nie śmie ruszyć. Przy okazji będzie załatwiony raz na zawsze spokój z funduszami, z hektarami terenów do wykorzystania, z nagłośnieniem przez media. Można by organizować międzyparafilane zawody na zasadzie "pogoń za lisem", ale w wersji "wyprzedź szatana i skop mu dupę". Na początku tej jasnej drogi rozwoju Polskiego SM, mogę jeździć w sezonie 2010 w komży i koloratce.
niedawno w metrze ukazał się artykuł o planach budowy centrum sportów motorowych przez Tomka Kuchara na starym lotnisku w Debrznie. Niestety już sprawdzałem będzie to ponad 350 km od Warszawy :(
ale 100 od Gdańska
ps! ja tego nie kumam! ktoś qrwa wie ze kupuje chate koło toru, płaci za nią mniej a później się dziwi ze jest hałas i protestuje!!
Analogiczna sytuacja jest w Poznaniu! qrwa leśne dziadki pokupowały sobie chaty za 1/2 ceny koło lotniska i toru a teraz protestują, że za głośno i przenieść lotnisko i zlikwidować tor... Wiedzą na co się pisali i trzeba mieć takich ludzi w <dupa>
Analogiczna sytuacja jest w Poznaniu! qrwa leśne dziadki pokupowały sobie chaty za 1/2 ceny koło lotniska i toru a teraz protestują,
Swoją drogą ciekawe czy do super wypaśnych F16 będą db killery montowali w związku z tymi protestami okolicznych mieszkańców :D
Analogiczna sytuacja jest w Poznaniu! qrwa leśne dziadki pokupowały sobie chaty za 1/2 ceny koło lotniska i toru a teraz protestują, że za głośno i przenieść lotnisko i zlikwidować tor... Wiedzą na co się pisali i trzeba mieć takich ludzi w <dupa>
Elektorat. Nie moga miec ich w dupie. Pozbieraja podpisy pod petycja i tyle bedzie z toru.
Normalka-"kupimy taniej chate, a potem sie pomysli jak sie pozbyc toru, w koncu duzo nas bedzie, czyli damy rade"
tegma napisał/a:Analogiczna sytuacja jest w Poznaniu! qrwa leśne dziadki pokupowały sobie chaty za 1/2 ceny koło lotniska i toru a teraz protestują,
Swoją drogą ciekawe czy do super wypaśnych F16 będą db killery montowali w związku z tymi protestami okolicznych mieszkańców :D
W związku z obecnością w mojej okolicy w/w F16, nie mam żadnych wyrzutów sumienia odnośnie moich wydechów. Niestety lotnisko na którym stacjonują te hałaśliwe samolociki to nie to sąsiadujące z torem.
Okazuje sie ze w bezposrednim sasiedztwie toru buduja nowy kosciol i stad cale zamieszanie z torem :rolleyes: Myslicie ze da sie tym tematem zainteresowac PZM? W koncu na tym torze co roku odbywa sie eliminacja mistrzostw polski SM.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Artykuł o lubelskim torze
Wygenerowano w 0.047 sekund, wykonano 80 zapytań