1

Temat: Poznań 12.30

Witam,
widziałem dziś ok. 12.30 w Poznaniu na ul. Wilczak czarnego SMa. Zdaje mi się że czarny Husaberg. Tzn. zdaje mi się że Husaberg, na pewno czarny :D . Niestety nie zdązyłem się przyjżeć. Może to ktoś z forum?

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

2

Odp: Poznań 12.30

Obstawiam, że był to Krzychu z Koziegłów na FS 650.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

3

hacker33 napisał/a:

Obstawiam, że był to Krzychu z Koziegłów na FS 650.

Cześć,
A Ty jeszcze jeździsz, czy już zimujesz?

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

4

gierwi napisał/a:

Cześć,

Zimowanie jest zbyt kosztowne :D :D
Śmigałem cały początek października nie zależnie od temp. Później byłem chory.
Teraz to już tylko krótkie przejażdżki żeby podładować serduszko i wzruszyć olej  :)
Na dłuższe trasy nie mam zdrowia - kupiłem zimowe rękawice ale dają rade tylko do +5'C. Później jest już tylko ból.
A Ty śmigasz? Bo ostatnio coś słyszałem, że twoja pomarańcza zaczęła puszczać soki?

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

5 Ostatnio edytowany przez gierwi (2009-11-09 22:03:29)

hacker33 napisał/a:
gierwi napisał/a:

Cześć,

Zimowanie jest zbyt kosztowne :D :D
Śmigałem cały początek października nie zależnie od temp. Później byłem chory.
Teraz to już tylko krótkie przejażdżki żeby podładować serduszko i wzruszyć olej  :)
Na dłuższe trasy nie mam zdrowia - kupiłem zimowe rękawice ale dają rade tylko do +5'C. Później jest już tylko ból.
A Ty śmigasz? Bo ostatnio coś słyszałem, że twoja pomarańcza zaczęła puszczać soki?

Lekko puściła ale już śmigam.  Dziś bez moto na mieście bym chyba zwariował w tych korkach.
A propos zimna- załóż grzane manety i jazda! Mogę polecić te co mam w swoim.
[url]http://www.symtec-inc.com/Complete-Motorcycle-Hand-Warmer-Kit-w-Round-Rocker-Switch_p_89.html[/url]
Dają radę i można mieć gumki jakie się chce, tzn. miękkie.

6

Ja dzisiaj wracałem z pracy 2,5 godziny - masakra!
A bywasz jeszcze popołudniami na placyku?
Tak myślę, że jak nie będzie jutro padać to chyba też pojadę Suzi.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD

7

hacker33 napisał/a:

Ja dzisiaj wracałem z pracy 2,5 godziny - masakra!
A bywasz jeszcze popołudniami na placyku?
Tak myślę, że jak nie będzie jutro padać to chyba też pojadę Suzi.

Nikt nie jest z cukru, deszcz to nie przeszkoda, poza tym gdyby nie deszcz to chyba by tych korków nie było. Ostatnio mniej bywam bo chętnych mniej z powodu pogody i Konrad obrabia większość.

8

przed chwilą na Naramowickiej w strone Biedruska migneły mi 2 sztuki Supermoto.

9

supermotox napisał/a:

Ja z Laską dzisiaj latałem w okolicach Biedruska i dalej.
Z tym, że my o 15 już się zawijaliśmy do chaty.
Jeżeli oba moto były czarne a jeden koleś był ubrany na czarno a drugi na czerwono czarno biało to byliśmy my :D
A Ty też śmigałeś dzisiaj po tych okolicach?

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD

10 Ostatnio edytowany przez laska3001 (2009-11-15 22:18:43)

supermotox napisał/a:

Ty masz z przodu szosówke a tyłu kostkę? Bo takiego dziś widziałem (też na Naramowickiej) jak jechałem już do domu

A swoją drogą zastaw maże jakieś namiary na siebie to będzie się można jakoś umówić

DR-Z 400 SM ----> WR 450 SM