Temat: !!!KAWASAKI Sprzedam SUPERMOTO!!!
WITAM
PILNIE SPRZEDAM
KAWASAKI KX 450 SUPERMOTO
PRZEBIEG 50 mt\h
cena: ???
zainteresowany?????
DZWOŃ !!!
662 140 740
KAROL MOCHOCKI
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » !!!KAWASAKI Sprzedam SUPERMOTO!!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
WITAM
PILNIE SPRZEDAM
KAWASAKI KX 450 SUPERMOTO
PRZEBIEG 50 mt\h
cena: ???
zainteresowany?????
DZWOŃ !!!
662 140 740
KAROL MOCHOCKI
cena ?
za czapeczkowego kwaka raczej można w ciemno dawać. Jak ktoś szuka sma na tor to wie, ile może kosztować taki sprzęt. Całej reszcie ta informacje raczej jest zbędna.
Dokładnie, jak zwykle każdego interesuje cena ale nikogo kupno, chyba że motocykl za 10tyś nie ważne że czapka włożył w niego 50tyś...............
Sponsorzy :)))))))))
Sponsorów to mają Czachory i Chołowczyce, a my możemy liczyć na opony z mniejszą marżą, kombinezon za 2,5 PLN zamiast za 4 tys itp.
To jest każdego indywidualna sprawa kto mu sponsoruje wyjazdy, starty, sprzet itd. Mnie to osobiście nie boli! Zazdroszcze kazdemu kto ma sponsora, ktory w chociaz minimalnym stopniu pomaga startowac i sie rozwijac. Odchodzisz od tematu! to nie zmienia faktu ze moto czapki jest wyceniane przez niego i dla potencjalnego kupca, bo na pewno nie chce on na tej transakcji zarobić tylko sprzedać za sensowne pieniądze. Chodzi o to ze to profi sprzet więc albo ktoś ma te ok 30tys albo nie. Bez sensu bicie piany.
Panowie skończcie te off topy. Kolega chce sprzedać moto, uruchomcie komórki (także szare) i dzwońcie. Pierdoły będą usuwane!
tak jest panie władco;)
tak jest panie władco;)
Równaj szereg tabul! W prawo patrz, na przód marsz! Nie zaśmiecać wątku!! Jeszcze komuś umknął ważne informacje odnośnie motocykla... a nie... ten temat został już wyczerpany w pierwszym poście... Psychiatryk. Panie władzo? Jak kto pisze to się wątek podbija. Myślę, że każdy sprzedający by sobie tego życzył. EOT z mojej strony.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » !!!KAWASAKI Sprzedam SUPERMOTO!!!
Wygenerowano w 0.034 sekund, wykonano 81 zapytań