1

Temat: !!!KAWASAKI Sprzedam SUPERMOTO!!!

WITAM
PILNIE SPRZEDAM
KAWASAKI KX 450 SUPERMOTO
PRZEBIEG 50 mt\h
cena: ???

zainteresowany?????
DZWOŃ !!!
662 140 740
KAROL MOCHOCKI

czapka

2

Odp: !!!KAWASAKI Sprzedam SUPERMOTO!!!

cena ?

3 Ostatnio edytowany przez SnowMoto (2012-05-27 19:41:50)

za czapeczkowego kwaka raczej można w ciemno dawać. Jak ktoś szuka sma na tor to wie, ile może kosztować taki sprzęt. Całej reszcie ta informacje raczej jest zbędna.

4

Dokładnie, jak zwykle każdego interesuje cena ale nikogo kupno, chyba że motocykl za 10tyś nie ważne że czapka włożył w niego 50tyś...............

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

5

Sponsorzy :)))))))))
Sponsorów to mają Czachory i Chołowczyce, a  my możemy liczyć na opony z mniejszą marżą, kombinezon za 2,5 PLN zamiast za 4 tys itp.

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

6

To jest każdego indywidualna sprawa kto mu sponsoruje wyjazdy, starty, sprzet itd. Mnie to osobiście nie boli! Zazdroszcze kazdemu kto ma sponsora, ktory w chociaz minimalnym stopniu pomaga startowac i sie rozwijac. Odchodzisz od tematu!  to nie zmienia faktu ze moto czapki jest wyceniane przez niego i dla potencjalnego kupca, bo na pewno nie chce on na tej transakcji zarobić tylko sprzedać za sensowne pieniądze. Chodzi o to ze to profi sprzet więc albo ktoś ma te ok 30tys albo nie. Bez sensu bicie piany.

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

7

Panowie skończcie te off topy. Kolega chce sprzedać moto, uruchomcie komórki (także szare) i dzwońcie. Pierdoły będą usuwane!

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

8

tak jest panie władco;)

9

tabul napisał/a:

tak jest panie władco;)

Równaj szereg tabul! W prawo patrz, na przód marsz! Nie zaśmiecać wątku!! Jeszcze komuś umknął ważne informacje odnośnie motocykla... a nie... ten temat został już wyczerpany w pierwszym poście... Psychiatryk. Panie władzo? Jak kto pisze to się wątek podbija. Myślę, że każdy sprzedający by sobie tego życzył. EOT z mojej strony.

pozdr
Michał, Wrocław
KTM EXC-R 530 [Alpina + Beringer] => Husaberg FS 650 Force [Berginer + Adler + Power4Suspension + Akrapovic]